Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Les Voiles d’Anjou Saumur, Maine-et-Loire

« Een kalme, rustige camping midden in de Anjou waar de gast centraal staat »

8 10 360 scores Recensies

De evenementen in de buurt van het Yelloh! Village Les Voiles d’Anjou

Ontdek in het hart van de Anjou de evenementen in de buurt van uw Yelloh! Village Les Voiles d’Anjou. Lekker op dreef en zin in een authentieke vakantie? Bezoek dan vooral de 24 uur van Le Mans!

Spring op uw allermooiste vintagefiets en doe mee aan Anjou Vélo Vintage, een weergaloos retro-event!
Ervaar in levenden lijve de spanning van de autorace de 24 uur van Le Mans tijdens uw vakantie op een Yelloh! Village camping. Zet uw vakantie in het teken van sport, met de familie of met uw vrienden, terwijl u in de mooiste campingdorpen verblijft!
Het beroemde Festival van Anjou is een prachtige gelegenheid om samen met uw familie te genieten van zowel professionele theatergezelschappen als amateurgroepen die niet alleen klassiekers maar ook eigentijdse stukken opvoeren.
Ogen vol sterren, een uniek en adembenemend schouwspel, onvergetelijke herinneringen … Beleef dit bijzondere moment tijdens uw vakantie! Kom naar de Cinéscénie van Puy du Fou, een van de grootste nachtshows ter wereld. U bent van harte welkom!
Mis in geen geval de Internationale Rozendagen van Doué-la-Fontaine. Reserveer nu al uw plaatsen en beleef een onvergetelijk event!
Uw campingvakantie belooft een sportieve onderneming te worden met de Marathon van de Loire, een geanimeerde loopwedstrijd in een warme en gezellige sfeer!
Tijdens het evenement `Vignes, Vins, Randos` (VVR) bent u uitgenodigd voor een heerlijke wandeling, een bijzondere wijnproeverij en aantrekkelijke activiteiten in het hart van de wijngaarden van de Loirevallei.

De Carrousel van Saumur

Kom op 19 en 20 juli 2019 gratis een grootse militaire reconstructie in Saumur bijwonen. U kunt er scènes met paarden en historische en moderne pantservoertuigen zien die de 200 jaar geschiedenis van de stad doen herleven. Neem deel aan het oudste evenement van Frankrijk, waar traditie en een veelkleurig schouwspel samenkomen. Om niets te hoeven missen tijdens deze bijzondere dagen kunt u ter plekke ook een hapje eten. Beleef onvergetelijke momenten met uw familie of vrienden tijdens de Carrousel van Saumur

 

www.ot-saumur.fr