Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Les Voiles d’Anjou Saumur, Maine-et-Loire

« Een kalme, rustige camping midden in de Anjou waar de gast centraal staat »

8.0 10 218 scores Recensies

De kinderclubs in het Yelloh! Village Les Voiles d’Anjou

Met de animatieclubs en diverse speelterreinen zullen de kinderen de vakantie op camping Les Voiles d’Anjou fantastisch vinden! Hun dagen zullen gevuld zijn met plezier, ontdekkingen en bijzondere activiteiten, en dat op een van de mooiste plekjes in de Anjou.

Club Kids & Juniors: 5-12 jaar

De camping doet er alles aan om uw kinderen een geweldige vakantie te bezorgen: bekijk alle zomeractiviteiten die wij voor hen bedacht hebben.

  • artistieke activiteiten en knutselen
  • de regio ontdekken
  • spellen in de buitenlucht
  • schatzoeken

Een paradijs voor kinderen

De kinderen vinden bij ons alle ingrediënten voor een bijzondere vakantie: ze zullen met veel plezier rondspringen op de drie grote trampolines van de camping of op de springkastelen. Succes verzekerd! Ze kunnen zich ook vermaken op het speciaal voor hen ingerichte speelterrein.

Houden uw kinderen van dieren? Neem ze dan mee naar de kinderboerderij van de camping, naast de kinderruimte. Geiten, schapen, ezelin en alpaca's toveren een glimlach op alle gezichten!

Een animatieteam voor iedereen

Uw kinderen worden in het Frans, Engels en Nederlands begeleid door een vriendelijk, enthousiast en meertalig animatieteam. Ze zullen vele mooie momenten beleven en een hoop nieuwe vakantievrienden maken!

Openingstijden van de kinderclub

De kinderclub is alleen in juli/augustus geopend.

  • Alle dagen behalve op zaterdag van 10 tot 12 u.
  • Op donderdag, de hele dag door van 10 tot 17 u., maaltijden inbegrepen.

De dag van Maxence, 12 jaar

10u
Vanmorgen ontbijten we weer buiten voor onze tent. Het is echt lekker weer! Mijn ouders en ik praten over wat we vandaag gaan doen.

11u
Vanmiddag nemen we de auto om Saumur te gaan bezichtigen. Mama wil naar het kasteel, papa wil beslist de ruitervoorstellingen van het Cadre Noir van Saumur zien en ik zou wel graag naar het pantservoertuigenmuseum willen... 

12u
Vandaag eten we een afhaalmaaltijd op de camping. Pizza’s en hamburgers, maar met ingrediënten uit de streek. Echt heel erg lekker!

16u
Ik vond het geweldig! Morgen blijf ik op de camping, bij de animatieclub. We gaan spelletjes doen op de trampolines!

19u
Super, we hebben besloten aan het eind van de week naar de Futuroscope te gaan! Ik ben gek op attractieparken!

×