Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Luberon Parc Charleval, Bouches du Rhône

« Gezellige familiesfeer, schitterend uitzicht op de Luberon en een groot aquapark »

8.8 10 718 scores Recensies

Yelloh! Village Luberon Parc: gezinscamping kinderen en tieners

Omdat een vakantie pas geslaagd is als elk lid van de familie tevreden is, beschikt camping Yelloh! Village Luberon Parc over een kinderclub met activiteiten die perfect bij hun wensen aansluiten!

Club Kids & Juniors: 5-12 jaar

 

Dankzij de Kids Club & Juniors wordt de vakantie van uw kinderen nog mooier! Het animatieteam van de camping biedt animaties waarbij voor elk wat wils is!

  • sporttoernooien
  • manuele activiteiten
  • knutselen
  • shows voorbereiden
  • minidisco

Kinderen eerst !

Uw kinderen beleven hier een ongelofelijke vakantie: zij ontdekken of herontdekken talrijke activiteiten, maken vrienden en ontwikkelen hun creativiteit dankzij de kinderclubs die open zijn tijdens de vakantie. Gelach, sport, knutselen, spelen in de natuur of voorbereiding van een show: de vakantieagenda van uw kinderen zal vol staan!

Openingstijden van de kinderclubs

In het laagseizoen:

  • 5d/7, 2u/dag waarvan zaterdag en zondag

In het hoogseizoen:

  • Van maandag tot en met vrijdag: van 10u tot 12u en van 15u tot 17u
  • Zaterdag: van 10u tot 12u

De dag van Tim, 9 jaar

8u
Het is tijd om op te staan en met de familie het ontbijt te nemen op het terras. Deze morgen ga ik naar de Junior Club!

10u
In de club zie ik al mijn vrienden terug: vandaag beginnen wij met de voorbereiding van de show die plaatsvindt op het einde van de week!

12u
Tijdens het middagmaal met mijn ouders beslissen wij over het programma voor de rest van de dag. Een wandeling maken in de Luberon of gaan zwemmen in het aquapark van de camping? Uiteindelijk kiezen wij voor de twee!

17u
Na een wandeling van enkele uren is er niets leuker dan met de hele familie ontspannende momenten te beleven in het aquapark: terwijl mama en papa zich ontspannen in de jacuzzi, amuseer ik me met mijn vrienden op de waterglijbanen.

19u
Deze avond gaan wij met zijn allen eten in het restaurant van de camping. Daarna gaan wij een show bijwonen die ineengestoken werd door het animatieteam. Het laatste applaus wijst me erop dat het tijd is om te gaan slapen ...

×