Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Luberon Parc Charleval, Bouches du Rhône

« Gezellige familiesfeer, schitterend uitzicht op de Luberon en een groot aquapark »

8.8 10 517 scores Recensies

Sport en activiteiten op camping Luberon Parc

Tijdens uw verblijf zult u versteld staan van het aantal activiteiten die in de omliggende natuurgebieden mogelijk zijn. Touwenparcours, reuzendoolhof of laser ball, het zijn slechts enkele van de activiteiten die u kunt doen. U kunt u ook overgeven aan de genoegens van het water in ons zwemparadijs. 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquafun
Aquagym
Danslessen
Fitnesslessen
Gym / stretching / aërobics / fitness
Speelzaal
Collectieve sporten
Waterpolo
Fitnesstoestellen in openlucht
Petanquebaan
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 25 km
Tennislessen 100 m
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 12 km
Lasergame 25 km
Paintball 4 km
Pretpark 60 km
Avonturenpark 200 m
Vissen 6 km
Tennisplein 10 m

Sportieve activiteiten ter plaatse

Profiteer van uw verblijf om lekker te sporten! Doe mee aan een van de leuke sportieve animaties: aquafun, dans- of fitnesslessen. ’s Middags kunt u in het aquapark heerlijk een paar baantjes trekken.

De sportactiviteiten in de buurt

De Luberon is een ideale streek voor liefhebbers van sport in volle natuur. De erg zuiderse berglandschappen van het regionaal natuurpark van les Alpilles, in de onmiddellijke omgeving van de camping, zullen u betoveren. Dé ideale gelegenheid om uitstapjes te maken met de mountainbike, te paard of te voet. Kilometerslange wegen wachten op u!

Klimmen in de Provence

Gebruik deze vakantie voor een initiatie in extreme sporten! Ontdek de klimsport op de zonovergoten kalkrotsen van deze bergen en bekijk het landschap van het regionaal natuurpark van les Alpilles eens vanuit een andere hoek!

Trektochten en vissen

De vlakte van la Crau is ook het ideale voorwendsel om mooie trektochten te maken in een verrassende en beschermde natuur. Misschien ontrafelt u het mysterie van de steenhopen?

Of u nu houdt van vliegvissen, vissen met vaste hengel of met lepel, alle liefhebbers van vissen komen aan hun trekken bij de verschillende waterlopen in de buurt van de camping. Van het kleinste stekelbaarsje tot de grootste meerval, u kan alvast beginnen dromen van een mooiste vangst.

De Provençaalse art de vivre

Welkom in het land van zon en het goede leven! Levenskunst is hier zeker geen hol begrip: tussen de typische streekmarkten, wandelingen langs lavendelvelden en traditionele feesten door raakt u snel gewoon aan de zuiderse sfeer!

__

Uw avonden

Meer weten?

's Avonds kunt u uw hart ophalen aan de gezellige evenementen die Yelloh! Village Luberon Parc organiseert. Gezelschapsspellen, karaoke of voorstellingen: als u zeker wilt zijn van een onvergetelijke vakantie mag u deze gezellige avondjes voor het hele gezin niet missen!  

×