Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Maguide Biscarrosse, Landes

« Een camping op mensenmaat bij het meer van Biscarrosse-Sanguinet en het bos van de Landes »

8.3 10 382 scores Recensies

Kinderen in het Yelloh! Village Maguide

Camping Maguide weet gegarandeerd de hele familie te bekoren met zijn prachtige infrastructuur en diverse kinderclubs die echt op alle leeftijden afgestemd zijn. Knutselen, buiten spelen of sporten: er staat heel wat op het programma voor de kids! 

Club Kids & Juniors: 5-12 jaar

In de Club Kids beleven uw bengels een topvakantie!

  • Knutselactiviteiten: fotolijsten maken, tekenen en schilderen, …
  • Openluchtactiviteiten: zandkastelen bouwen, rollenspellen als Koh Lanta of Levend Cluedo, …

Ideale infrastructuur

Camping Maguide beschikt over specifieke infrastructuur voor kinderen en tieners. Dankzij de speelzone op het strand en de 4 waterglijbanen op het meer beleven kinderen dolle pret tijdens hun campingvakantie. En het multisportterrein, de pingpongtafel en het beachvolleyveld zorgen ervoor dat ook de tieners zich geen seconde hoeven te vervelen! 

Activiteiten voor alle leeftijden

Geniet in alle rust van uw vakantie in Biscarrosse en vertrouw uw kroost met een gerust hart toe aan de kinderclubs op de camping. Animatoren houden zich met het kleine grut bezig en bieden tal van mogelijkheden aan: binnen- en buitenactiviteiten, spelletjes op het strand, … ideaal om nieuwe vriendjes te maken tijdens de vakantie! Wedden dat uw kleine én minder kleine kinderen met volle teugen genieten van hun vakantie in de Landes?

Openingstijden van de kinderclubs

De kinderclubs zijn in het hoogseizoen (juli/augustus) open. Elke dag behalve ‘s zaterdags

  • Van 10u tot 12u en van 15u tot 17u + Minidisco van 18u tot 18.30u  

De vakantiedag van Johanna, 9 jaar

10u
Vanochtend heb ik eerst lekker lang uitgeslapen. Ik ontbeet op het terras van onze cottage – cornflakes! – en ging daarna achter mijn broertje Theo aan. Hij zat al op het strand!

12u
We gingen wel honderd keer van de glijbanen op het meer! Daarna gingen we helemaal nat terug naar mama en papa voor de lunch.

14u
Na het eten reden we met de auto naar het Bassin d’Arcachon. We waren er al na 20 minuten. We zijn op de Dune du Pyla geklommen. Mams droomt er vast over!

18u
Meteen nadat we teruggekomen waren van ons middaguitstapje, dook ik met mijn vriendinnen de minidisco in. Echt te gek, onze vakantie hier!

×