Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Mané Guernehué Baden, Morbihan

« Aan de Golf van Morbihan, in een groen park met zwemparadijs en manege »

8.2 10 1232 scores Recensies

De evenementen in de buurt van het Yelloh! Village Mané Guernehué

Laat dit jaar de evenementen in de buurt van camping Mané Guernehué de invulling van uw verblijf in het Yelloh! Village bepalen. Deze festivals en andere manifestaties geven kleur aan uw vakantie in Bretagne!

Kom op vakantie naar een Yelloh! Village camping en ontdek of herontdek de Keltische cultuur en muziek tijdens het Interkeltisch Festival in Lorient. Muziek, dans, optochten of cultuur: de Keltische sfeer staat centraal tijdens uw vakantie!
De prachtige Yelloh! Village campingdorpen verwelkomen u graag voor de 107e editie van de Tour de France!
Neem met familie of vrienden deel aan de Week van de Golf in de Morbihan, een evenement dat traditie en innovatie verenigt. Op het programma: animatie, muziek, boten … Hier leert u een heel andere kant van Bretagne kennen!
Zin in een heel aparte sportwedstrijd? Dan moet u tijdens uw campingvakantie op de Morbihan Paddle Trophy zijn!
Houdt u van loopwedstrijden? Zorg ervoor dat het tempo goed zit tijdens uw campingvakantie en neem deel aan de Ultra Marin Raid in de Golf van Morbihan!

‘Fêtes Historiques’ in Vannes

Neem op 13 en 14 juli deel aan de ‘Fêtes Historiques’ van Vannes en laat u onderdompelen in de geschiedenis van het stadje. Honderden figuranten en artiesten nemen deel aan de festiviteiten, wat voor een ludieke en feestelijke sfeer zorgt. Elk jaar staat een andere historische periode centraal. Dorpen van weleer worden weer tot leven gebracht, er wordt een gekostumeerde optocht gehouden en er is een heleboel animatie. Het feest wordt besloten met een muzikale vuurwerkshow rond de geschiedenis van Vannes waarbij de middeleeuwse stadswallen verlicht worden. Een magisch moment om met familie of vrienden van te genieten!

 

www.vannes-bretagne-sud.bzh/evenement/fetes-historiques-vannes/

Feest van Arvor in Vannes

Neem deel aan het Feest van Arvor en beleef op een authentieke manier de Bretonse cultuur tijdens uw campingvakantie in het Yelloh! Village Mané Guernehué. Van 14 tot 15 augustus 2021 draait het leven in Vannes weer helemaal rond de oude tradities: opvoeringen, tentoonstellingen, Keltische volksdansen en rondedansen, doedelzakconcerten, optredens met bombardes (Bretonse hobo’s)  en andere instrumenten zoals de ‘bagad’, vuurwerk … Ook de mythische verkiezing van de Koningin van Arvor en haar hofdames mag u in geen geval missen! Deze gezellige feestelijkheden maken van uw vakantie in Bretagne een heel bijzondere ervaring.

 

www.vannes-bretagne-sud.bzh

Jazz in de stad

Laat u tijdens uw campingvakantie meevoeren op de zachte, voluptueuze tonen van de jazz. In juli verandert de oude stadskern van Vannes in een heus boogiewoogie-theater. Klein en groot vermaakt zich hier opperbest! Waarop wacht u om samen met vrienden of familie mee te komen dansen op de tonen van de jazzmuziek die niet alleen in de cafeetjes maar ook bij de oude stadswallen weerklinkt? Enkele trompetten, een vleugje percussie, een scheutje klarinet erbij … grote namen en nieuw talent uit de blueswereld maken er samen een geslaagde cocktail van! U waant zich bij momenten in New Orleans …

 

www.festivaljazzenville.fr