•  
  •  
Camping Mané Guernehué Baden, Morbihan

Aan de Golf van Morbihan, in een groen park met zwemparadijs en manege

8.2 10 1877 scores Recensies
Boek uw verblijf

De evenementen in de buurt van het Yelloh! Village Mané Guernehué

_

Laat dit jaar de evenementen in de buurt van camping Mané Guernehué de invulling van uw verblijf in het Yelloh! Village bepalen. Deze festivals en andere manifestaties geven kleur aan uw vakantie in Bretagne!

Kom in de maand juli, tijdens uw vakantie op een Yelloh! Village camping in Bretagne, voor een unieke muziekervaring naar het Festival des Vieilles Charrues in Carhaix.
Camping Festival Interceltique
Kom op vakantie naar een Yelloh! Village camping en ontdek of herontdek de Keltische cultuur en muziek tijdens het Interkeltisch Festival in Lorient. Muziek, dans, optochten of cultuur: de Keltische sfeer staat centraal tijdens uw vakantie!
Neem met familie of vrienden deel aan de Week van de Golf in de Morbihan, een evenement dat traditie en innovatie verenigt. Op het programma: animatie, muziek, boten … Hier leert u een heel andere kant van Bretagne kennen!
Zin in een heel aparte sportwedstrijd? Dan moet u tijdens uw campingvakantie op de Morbihan Paddle Trophy zijn!
De Sterrennacht in Guidel belooft een betoverende ervaring te worden tijdens uw verblijf in Bretagne. Laat u verrassen door dit prachtige schouwspel!
Houdt u van loopwedstrijden? Zorg ervoor dat het tempo goed zit tijdens uw campingvakantie en neem deel aan de Ultra Marin Raid in de Golf van Morbihan!

Feest van Arvor in Vannes

Neem deel aan het Feest van Arvor en beleef op een authentieke manier de Bretonse cultuur tijdens uw campingvakantie in het Yelloh! Village Mané Guernehué. Van 14 tot 15 augustus 2018 draait het leven in Vannes weer helemaal rond de oude tradities: opvoeringen, tentoonstellingen, Keltische volksdansen en rondedansen, doedelzakconcerten, optredens met bombardes (Bretonse hobo’s)  en andere instrumenten zoals de ‘bagad’, vuurwerk … Ook de mythische verkiezing van de Koningin van Arvor en haar hofdames mag u in geen geval missen! Deze gezellige feestelijkheden maken van uw vakantie in Bretagne een heel bijzondere ervaring.

 

www.vannes-bretagne-sud.bzh

Jazz in de stad

Laat u tijdens uw campingvakantie meevoeren op de zachte, voluptueuze tonen van de jazz. In juli verandert de oude stadskern van Vannes in een heus boogiewoogie-theater. Klein en groot vermaakt zich hier opperbest! Waarop wacht u om samen met vrienden of familie mee te komen dansen op de tonen van de jazzmuziek die niet alleen in de cafeetjes maar ook bij de oude stadswallen weerklinkt? Enkele trompetten, een vleugje percussie, een scheutje klarinet erbij … grote namen en nieuw talent uit de blueswereld maken er samen een geslaagde cocktail van! U waant zich bij momenten in New Orleans …

 

www.festivaljazzenville.fr

Laatst bezochte campings
×