Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Mer et Soleil Cap d’Agde, Hérault

« Zwembad met glijbanen, SPA van 650m² met gezondheidsbaden, op 1 km van de stranden van Cap d'Agde! »

7.8 10 1161 scores Recensies

Geniet van onvergetelijke momenten in de Spa & Balneo ruimte van Yelloh! Village Mer & Soleil

Laat u verwennen en ontspan in onze SPA Balneoruimte van 650m², met op het programma een balneotherapiebad, bubbelbaden, hamam, massages en lichaamsbehandelingen. U hoeft alleen nog maar een behandeling te kiezen om een onvergetelijke vakantieherinnering te creëren! 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Hydromassagebaden
Duo-cabines
Massagebanen
Hammam
Jacuzzi ®
Manicure/pedicure
Hydrojet massages
Shiatsumassages
Modelleerbehandelingen/massages
Saladbar/theesalon
Sauna
Lichaams- en gelaatsverzorgingen
UV

Natuurlijke schoonheid

Hier geven de natuurelementen u het beste wat ze te bieden hebben: de weldaden van de zee en de actieve bestanddelen uit vulkanen worden ingezet tijdens de verzorgingen in de wellnessruimte. In combinatie met de moderne technologie, (flotation bed, harde straal douche, ...), voegen deze natuurlijke producten een meerwaarde toe aan de verzorgingen.

Talrijke soorten verzorgingen

Modelages, hamam, sauna, handverzorging, ontharing, UV-stralen om optimaal te bruinen, en zelfs een saladbar, ... U wordt verwend! Of het nu voor een uniek moment is onder vrienden, een romantisch onderonsje tussen twee geliefden of voor een geprivilegieerd moment, alleen, rustig genietend, er is altijd wel een reden om u naar de Spa & Balneotherapie ruimte te begeven van Yelloh! Village Mer et Soleil.

×