Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Mer et Soleil Cap d’Agde, Hérault

« Zwembad met glijbanen, SPA van 650m² met gezondheidsbaden, op 1 km van de stranden van Cap d'Agde! »

8 10 814 scores Recensies

Sport en activiteiten: vakantiedorp Mer et Soleil

Of u nu sportief bent of eerder op zoek bent naar ontspanning; op de camping Mer et Soleil vindt u alles wat u zoekt! Teamsporten, diverse spellen ter plaatse of de regio ontdekken: er is voor elk wat wils! 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Duiklessen
Gym / stretching / aërobics / fitness
Speelzaal
Collectieve sporten
Gewichten-/fitnesszaal
Petanquebaan
Tennisplein
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Strandvolleybal 1 km
Kanovaren/kajakken 50 km
Casino 20 km
Kitesurflessen 1 km
Windsurflessen 1 km
Stand up paddle-lessen 1 km
Zeillessen 2 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 50 m
Paintball 4 km
Pretpark 3 km
Vissen 1 km
Watersportclub 50 m
Golf 2 km
Minigolf 1 km
Klimmuur of -ruimte 2 km
Skatepark 2 km

Blijf in vorm

Opdat je ten volle van je vakantie zou genieten, stellen onze animatoren volgende activiteiten voor: sessies aquagym in ons zwembad, tochtjes met de mountainbike om de mediterrane flora te ontdekken, evenals het uitzicht op de vulkaan en de meren, de Mont St Clair en de badplaats van Le Cap d'Agde. Tijdens de namiddagen worden er verschillende tornooien georganiseerd: petanque, tennis, volleybal, voetbal, boogschieten, enz. Plezier gegarandeerd voor klein en groot.

We lenen tennisrackets uit, we stellen excursies voor, van boomklimmen tot golf over duiken.

Uitstapje met de Catamaran "Challenge voile"

Met de 18 meter lange catamaran "Shaiga" kan je kennis maken met een echte wedstrijdzeilboot en een bijzonder tochtje maken op zee, langs de vulkanische kliffen van Le Cap d'Agde.

Je kan ook de Hérault opvaren net zoals de Grieken deden voor ze "Agathe Tiche", de stad Agde, stichtten. Een individuele uitstap of samen met je gezin, een moment van geluk verzekerd.

Het Canal du Midi met een sleepboot

Een tochtje over het water van het Canal du Midi, met een sleepboot, om het werk van Paul Riquet te ontdekken. Deze schaduwrijke waterweg verbindt de Middellandse Zee met de Oceaan en maakt ook deel uit van het werelderfgoed van de UNESCO. Daguitstap met maaltijd of een uitstap van enkele uren.

Meer informatie: bateaux.du.soleil@wanadoo.fr.

Golf International van Le Cap d'Agde

Speel jij golf maar de rest van je gezin niet? Geniet dan van je passie terwijk de rest van het gezin zich uitleeft op het strand en bij de activiteiten op de camping. De golf international van Le Cap d'Agde, 18 holes, biedt een schitterend parcours tussen de Middellandse Zee en het pijnboombos van de Mont Saint Martin. Stage, initiatie, parcours, ... En voor jouw welzijn heeft ons balneocentrum een speciaal programma voor golfers op punt gesteld.

Meer informatie: golf@ville-agde.fr en www.balneocap.com

Duiken

Droom je ervan om je als een vis in het water te voelen? De club "Abyss Plongée" stelt je initiaties voor in ons zwembad, excursies en stages in zee om je kennis te laten maken met het plezier van het diepzeeduiken.
En terwijl jij onder water rondzwemt geniet je gezin van aangename momenten op de camping, aan het zwembad of tijdens onze activiteiten.

Wandeling te paard

Ontdek de omgeving van Le Cap d'Agde te paard, samen met je gezin of met vrienden. Le Ranch Luke laat je kennismaken met het paardrijden onder de pijnbomen van de Mont Saint Martin en op de omliggende wegen.

Klimparcours door de bomen

Een originele activiteit die je samen met je gezin kan beoefenen en waar je mooie herinneringen aan zal overhouden.

De mythe van Tarzan is op de afspraak. De parcours zijn aangepast aan alle niveaus.

Meer informatie: agd.aventure@wanadoo.fr.

__

Uw Avonden

Meer weten?

Als de zon ondergaat, kan het feest beginnen! Thema-avonden, karaoke, shows, dansavonden of concerten: beleef de mooiste zomeravonden in het Yelloh! Village Mer & Soleil.

×