Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Nature et Rivière Mende, Lozère

« Neem een duik in de rivier op deze natuurcamping in de Gorges du Tarn »

8.3 10 195 scores Recensies

De evenementen in de buurt van het Yelloh! Village Nature et Rivière

Profiteer van uw vakantie in de Lozère om op ontdekkingstocht te gaan met familie of vrienden! Ontdek snel alle evenementen die in de buurt van uw Yelloh! Village camping plaatsvinden: de offroad hardloopwedstrijd Lozère Trail, de offroad motorcross Trèfle Lozérien, de mountainbikerace Lozérienne VTT… Er is voor elk wat wils!

De prachtige Yelloh! Village campingdorpen verwelkomen u graag voor de 107e editie van de Tour de France!
Wist u dat er in de buurt van uw camping een belangrijk sportevenement plaatsvindt? De halve marathon van Marvejols-Mende is een sportwedstrijd die u tijdens uw vakantie in de Lozère echt niet mag missen. Als loper of als toeschouwer … dat beslist u zelf!
Mis tijdens uw vakantie in de Lozère in geen geval de Trèfle Lozérien, een motorrace te midden van een uitzonderlijk landschap. Ontdek dit sensationele evenement in de buurt van uw camping!

Lozère Trail

Houdt u van sport en wil u de regio graag op een andere manier leren kennen? Dan is de Lozère Trail helemaal uw ding. U kunt kiezen uit 3 loopparcours – voor 3 verschillende niveaus – die u door de uitzonderlijke landschappen van de Lozère voeren. De Lozère Trail vertrekt vanuit Chanac en biedt u de keuze uit twee parcours van respectievelijk 24 en 52 km. Voor de echte diehards is er tot slot nog de Ultra Lozère die per twee wordt gelopen over een afstand van 111 km: een buitengewone manier om de Gorges du Tarn, het natuurpark Les Grands Causses en de vallei van de Lot te ontdekken. Geef het beste van uzelf en beleef uw passie ten volle!

 

In 2020 wordt de Lozère Trail gelopen op 30 en 31 mei.

 

www.lozeretrail.fr

Lozérienne MTB

Neem deel aan de Lozérienne MTB, een mountainbike-race die u door de mooiste landschappen van de Lozère voert. Ontdek alle schatten van deze prachtige regio met pareltjes als de vallei van de Lot, het natuurpark Les Grands Causses, de Gorges du Tarn en de Margeride. En bent u een door de wol geverfde mountainbiker of liefhebbert u gewoon maar wat? Geen probleem, er is voor elk wat wils.

 

Kiest u voor de ‘chrono’ dan kunt u rekenen op 3 dagen intensief mountainbiken in wedstrijdverband. Verkent u de regio liever rustig op uw eigen ritme, dan is de ‘rando’ meer uw ding. U kunt er dan naar keuze 1, 2 of 3 dagen met de mountainbike op uit. Chrono of rando: de keuze is aan u!

 

In 2020 vindt de Lozérienne MTB plaats van 8 tot 10 mei.

 

www.lozerienne.com