Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Nature et Rivière Mende, Lozère

« Neem een duik in de rivier op deze natuurcamping in de Gorges du Tarn »

8.6 10 249 scores Recensies

Alles voor de kinderen op camping Yelloh! Village Nature et Rivière

Kinderen zullen hun campingvakantie in de Gorges du Tarn geweldig vinden! Ze zullen er een authentieke vakantie midden in de natuur beleven. Ontdek wat de camping voor hen in petto heeft!

Een paradijs voor de kleintjes

Rennen over de camping, dammetjes bouwen in de rivier, uren lekker spelen in de speeltuin in de voetgangerszone… Er valt voor de kinderen tijdens hun verblijf in het Yelloh! Village Nature et Rivière enorm veel te beleven … 

De dag van Tymeo, 9 jaar

9u
Ik doe mijn ogen open, na een lekker nachtje slapen in mijn cottage. Mijn twee zusjes zijn al wakker. Dit wordt weer een mooie dag!

10u
Mijn ouders hebben een heerlijk ontbijt besteld bij de receptie van de camping: vers brood, croissantjes… Daar ben ik gek op!

11u
Vandaag gaan we een wandeling maken! We halen onze picknickmand op die door de camping is klaargemaakt, we blijven de hele dag weg

15u
Ik heb een gier gezien! Wat is dat een grote en indrukwekkende vogel…

16u
Er is niets lekkerder dan na een lange wandeling een duik in de rivier te nemen! De rivier ligt op maar een paar meter van onze accommodatie: het zou zonde zijn om er niet van te profiteren!

18u
Na het zwemmen verdwijnen mijn zusjes en ik naar de speeltuin van de camping, terwijl mijn ouders het eten klaarmaken. Op het menu: verrukkelijke producten uit de streek die we vanmiddag gekocht hebben!
Ik vind deze vakantie echt fantastisch…  

×