Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Panorama du Pyla Arcachon, Gironde

« Een uniek natuurgebied met een weergaloos uitzicht op de zee en een onvergetelijke zonsondergang »

8.0 10 849 scores Recensies

Sport en activiteiten: Vakantieclub Le Panorama

Bekijk alle activiteiten die ons animatieteam aanbiedt tijdens uw verblijf op de camping. Sportieve en groepsactiviteiten staan op het programma op camping Yelloh! Village Panorama du Pyla.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquafun
Zwemlessen
Gym / stretching / aërobics / fitness
Zweefvliegen
Vissen
Speelzaal
Collectieve sporten
Minigolf
Gewichten-/fitnesszaal
Skatepark
Petanquebaan
Tennisplein
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 20 km
Casino 14 km
Kitesurflessen 14 km
Windsurflessen 7 km
Stand up paddle-lessen 14 km
Surflessen 7 km
Zeillessen 7 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 14 km
Paintball 14 km
Pretpark 14 km
Duik 7 km
Watersportclub 7 km
Golf 14 km

Een ideale cocktail van sport en ontspanning

Onze dynamische animatoren voeren je mee op het ritme van de zon: je kan meedoen met de ochtendgymnastiek, de aquafun, creatieve workshops, sporttoernooien (tennis, petanque, ...) en ten slotte wordt er afgesloten met een dansavond in de bar van het campingdorp.

Zalig nietsdoen is ook mogelijk op onze mooie fijnzandstranden (met of zonder golven) of op de 1500 m² houten zonneterrassen aan onze zwembaden. Voor meer welzijn is er ook een sauna en een jacuzzi.

Fietstocht

Verken onze mooie bossen en onze grote stranden met de fiets! Je vindt hier kilometers fietspaden met vertrek op de camping, ideaal voor een ontspannend dagje met je gezin of met vrienden. Tijd om de fiets van stal te halen!

Surfschool

Vanop de camping vertrekt een shuttle naar het strand la Salie, één van de bekendste surfspots in Frankrijk. Monitoren die erkend zijn door de FFS begeleiden je en leren je het plezier van het surfen ontdekken in de beste omstandigheden.

Voor meer informatie: Ecole Surf en Buch en Ecole Océan Roots

Zweefvliegschool

Ga met vliegschool Fly Pyla en parapenteschool Waggas School het Duin van Pilat vanuit de lucht ontdekken. U kunt hun passie delen. Tandemdopen en initiatiestages worden u aangeboden.

Voor meer informatie: Flypyla en www.waggaschool.com

Vissen

Op het strand bij de camping, aan de voet van de Dune du Pilat, kan je aan Surf Casting (strandvissen) doen. Aan je haak zal je baars en harder vinden. De avonturiers kunnen zich inschrijven voor een dagje vissen op grote vissen! Samen met de professionele bemanning van de vissersboten beleef je een uniek moment op zoek naar een onvergetelijke vangst.

Zwemles

Schrijf u in voor de zwemles met Philippe! Op het programma staan: zwemles, vervolmaking in de 4 zwemstijlen en een reddersinitiatie. Philippe verwelkomt u elke dag in juli en augustus, van 9 tot 13 u. Buiten het seizoen: op afspraak.

__

Uw Avonden

Meer weten?

Kom tijdens uw vakantie met het hele gezin of met vrienden samen om u te amuseren, te lachen en te dansen in een ontspannen, gemoedelijke sfeer. Op de camping Panorama du Pyla wacht u een gevarieerd avondprogramma, of u nu van spellen/quizzen houdt of van shows: er is voor elk wat wils! U vindt er zelfs twee maal per week een avondmarkt.

×