•  
  •  
Camping Parc de la Côte Sauvage La Palmyre, Charente-Maritime

Aan de voet van de vuurtoren van La Courbe, tussen de Atlantische Oceaan en de monding van de Gironde

8.0 10 1287 scores Recensies
Boek uw verblijf

Activiteiten in de buurt van camping Parc de la Côte Sauvage

_

Ontdek de rebelse stad La Rochelle met zijn oude haven en zijn middeleeuwse torens, slenter in het historische stadscentrum op uw gemak door de straatjes om er de schitterende huizen met arcadebogen te bewonderen. De stad is een prima uitvalsbasis voor heel veel boottochten naar de eilanden Aix en Ré, en is rijk aan een groot aantal must sees van de Charente Maritime; zo is het aquarium van La Rochelle een van de grootste van Europa.

Camping Parc de la Côte Sauvage
Lieu dit « La Coubre »
17570 La Palmyre
FRANKRIJK
+33 (0)5 46 22 40 18

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 45° 41' 57''
Lengtegraad: W 1° 13' 42''
Bereken uw route


Ligging
La Palmyre, 3 km
Luchthaven van La Rochelle, 75 km
Station van Royan, 20 km
Deze trotse zeekolos, dicht bij uw camping, is een opvallend bouwwerk waar steen en oceaan samensmelten. U kunt een kleine excursie maken rondom dit prachtige eiland.
Viert u vakantie in de Gironde? Dan is een bezoekje aan de schitterende vuurtoren van Cordouan een absolute must. Ontdek samen met uw familie of vrienden zijn bijzondere geschiedenis.
Te midden van de natuurlijke baai van Bonne-Anse ontvangt de badplaats La Palmyre u tijdens uw vakantie.
Bezoek tijdens uw vakantie de hoofdstad van de Charente-Maritime, La Rochelle. De niet te missen bestemming tijdens uw vakantie: gastronomie, erfgoed, geschiedenis ... Ga deze havenstad ontdekken: hij heeft vele verrassingen voor u in petto!
Een eiland badend in het licht, waar natuur, cultureel erfgoed en recreatie hand in hand gaan.
Royan is de hoofdstad van de Côte de Beauté en ligt aan de Atlantische kust in Charente-Maritime.

La forêt de la Coubre

U kunt dit domein via zijn wandelpaden te voet, met de fiets of zelfs te paard doorkruisen. Telkens zult u vallen voor de charmes van het 4300 hectare grote bos van la Coubre. Ideaal voor een fikse hap frisse lucht!

Les îles d’Oléron, d’Aix, de Ré

Het versterkte dorp en de woeste kust van het "île d'Aix", de uitzonderlijke natuur (duinen, moerassen, prachtige stranden) en het charmante erfgoed (de vestingwerken van Vauban) van het "île de Ré", of nog, de gastronomie en de wandelroutes van het "île d'Oléron" verwelkomen u voor onvergetelijke tussenstops. Stap aan boord van een pendelbootje voor één van de rondvaarten en... trek de riemen maar hard aan!

De riviermonding van de Gironde

Bij een bezoek aan de riviermonding van de Gironde (de grootste van West-Europa) ontdekt u een uitzonderlijke natuurlijke omgeving, waar de rivier uitmondt in de oceaan, het leven het ritme van de getijden volgt en waar statige wijngaarden de oevers vormen.

Onze partners

bravofly

Reserveer uw vlucht : bravofly

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler

Laatst bezochte campings
×