•  
  •  
Camping Parc de la Côte Sauvage La Palmyre, Charente-Maritime

Aan de voet van de vuurtoren van La Courbe, tussen de Atlantische Oceaan en de monding van de Gironde

8.0 10 1287 scores Recensies
Boek uw verblijf

Sport en activiteiten op camping Parc de la Côte Sauvage

_

Tijdens uw vakantie op camping Yelloh! Village Parc de la Côte Sauvage kunt u profiteren van een groot aanbod van activiteiten en animaties. Op het programma: teamsporten, een speelzaal, watersportactiviteiten of luieren op het strand: er is voor elk wat wils!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Gym / stretching / aërobics / fitness
Speelzaal
Collectieve sporten
Minigolf
Gewichten-/fitnesszaal
Petanquebaan
Tennisplein
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 4 km
Casino 12 km
Kitesurflessen 4 km
Windsurflessen 4 km
Surflessen 3 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 7 km
Pretpark 7 km
Avonturenpark 4 km
Golf 4 km
Bioscoopzaal 7 km
Skatepark 25 km

Sportieve activiteiten ter plaatse

Uw vakantie in het Yelloh! Village - Parc de la Côte Sauvage wordt zeer actief: 's morgens reeds kunt u bewegend wakker worden met de ochtendgymnastiek of de aquagym in het waterpark.

U kunt uw dag verderzetten op onze multisportterreinen, onze minigolf,en een fitnessruimte, de petanquebaan of aan de pingpongtafels.

U kunt u zelfs meten met de andere vakantiegangers tijdens de toernooien die georganiseerd worden! Ook wie liever binnen actief is wordt niet vergeten: u kunt flipper, biljart en tafelvoetbal spelen in onze speelzaal.

Trotseer de golven

Om haar gasten de kans te geven zich te initiëren of zich te vervolmaken is camping Parc de la Côte Sauvage een partnerschap aangegaan met www.ecole-de-surf.fr. Of u nu kiest voor surf, bodyboard, longboard, kitesurf of zelfs bodysurf, u leert er de golven van de Côte Sauvage te trotseren!

Verkiest u echter het "dolce farniente" boven de surfplank, dan zult u zich ongetwijfeld gelukkig voelen op het strand tegenover de camping. De kinderen kunnen zich vermaken in de oceaan, onder het nauwlettend oog van de badmeesters-redders.

Neem een hap frisse lucht

Gelegen midden in het bos van la Coubre is Camping Parc de la Côte Sauvage de ideale bestemming voor vermaak in de volle natuur: wandelingen, touwenparcours in de bomen, mountainbiking en ook paardrijden, in het ruitercentrum van Mathes. Hier speelt u zelfs golf midden in de natuur: u kunt er uw swing trainen op de 18 holes golfbaan midden in het bos.

In de buurt

Tijdens uw verblijf hier is het vakantiegevoel allesoverheersend: vertrek voor een rondvaart om de riviermonding van de Gironde te verkennen, maak een omweg langs de oesterkwekerijen, om na even proeven koers te zetten naar de eilanden! Fort Boyard, île d'Aix, île d'Oléron,...

__

Uw avonden

Meer weten?

Profiteer van de avonden op de camping Parc de la Côte Sauvage om gezellig met het hele gezin de show van de dag bij te wonen. De verschillende animaties die u worden aangeboden, worden zo mooie herinneringen om bij terugkomst te vertellen! 

Laatst bezochte campings
×