Camping Parc de Montsabert: in de buurt van het dorp

Kom en verken de Loirevallei met zijn beroemde kastelen en schitterende landschappen! U kunt ook mountainbiken of meegaan met wandel- of ruitertochten in deze unieke omgeving.

Camping Parc de Montsabert

150, Route de Montsabert

49320 Coutures

FRANKRIJK

Ligging

Angers, 25 km
Luchthaven van Angers-Loire, 22 km
Station van Angers, 25 km

GPS-Coordinaten

Breedtegraad: N 47° 22' 28'' Lengtegraad: E 0° 20' 43''

Evenementen

Toeristische plaatsen

Steden

  Voor de kenners van goede dingen

  De Val de Loire is als het ware de tuin van Frankrijk met heel veel fruit- en wijngaarden; het resultaat is een delicate keuken en populaire wijnen. Kom kennismaken met onze wijnen en met de gastronomie van Anjou, en met onze likeurwijnen van de stokerijen van Cointreau in Angers en van Combier in Saumur, en niet te vergeten de Bourgueil, Coteaux-du-Layon, of de Sancerre.

  Een rijk patrimonium

  Bezoek onze abdijen: de koninklijke abdij van Fontevraud, de abdij van St Maur, de priorij van Cunault en onze musea: het Musée des Blindés (Saumur), het Musée de la Communication (Saint-Barthélemy-d'Anjou), het Musée du Champignon (Saumur), het Musée du Masque (Saumur).

  Het Manoir de la Caillère

  Welkom in een heus labyrint dat uit de rots is gegraven: het landhuis van La Caillère  is een atelier-galerie van schilder en beeldhouwer Richard RAK. U kunt hier, op een oppervlakte van 400m², de werken van deze kunstenaar bewonderen die in de galerijen zijn opgesteld. Laat u leiden door de dichterlijke schoonheid die deze minerale ruimte uitstraalt…

  Manoir de la Caillère
  49320 Coutures
  www.ot-saumur.fr

  ×