Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Parc de Montsabert Angers, Maine-et-Loire

« Een onvergetelijke vakantie tussen de kastelen en wijngaarden van de Loire »

8.1 10 652 scores Recensies

Camping Parc de Montsabert: in de buurt van het dorp

Kom en verken de Loirevallei met zijn beroemde kastelen en schitterende landschappen! U kunt ook mountainbiken of meegaan met wandel- of ruitertochten in deze unieke omgeving.

Camping Parc de Montsabert
150, Route de Montsabert
49320 Coutures
FRANKRIJK
+33 (0)2 41 57 91 63
Website van de camping

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 47° 22' 28''
Lengtegraad: E 0° 20' 43''
Bereken uw route


Ligging
Angers, 25 km
Luchthaven van Angers-Loire, 22 km
Station van Angers, 25 km
De Anjou is een historie- en cultuurrijke streek die gelegen is op het kruispunt van Bretagne, de Maine, de Touraine en de Poitou.
Maak kennis met het leven op een kasteel tijdens uw volgende campingvakantie: maak gebruik van uw campingverblijf om deze architectonische wonderen, die de kastelen van de Loire zijn, te bezoeken.
Futuroscope, een attractiepark dat is opgebouwd rond de thema's multimedia, technologie en wetenschap, laat u reizen in de toekomst!
Bekijken, doorkruisen, proeven… er zijn zoveel verschillende manieren om de wereldwijd beroemde wijngaarden van de Loirevallei te ontdekken!
Terra Botanica is een waar attractiepark over het plantenrijk! Maak een reis over de continenten en ontdek de wonderen van de natuur in dit attractiepark met 275.000 plantensoorten!
Ontdek of herontdek deze zomer het attractiepark Puy du Fou in de Vendée. Trakteer uzelf op een reis in de tijd vol spanning en spektakel!
Elk jaar weer is de dierentuin van Doué la Fontaine een van de populairste dierenparken bij de toeristen, een prima aanbeveling! U zult er onvergetelijke herinneringen aan overhouden.
Uw vakantie doorbrengen op de camping in Angers, dat is het risico nemen verrast te worden, omvergeblazen en verleid … Om uiteindelijk volledig overdonderd te zijn!
Brissac-Quincé is een provinciestadje in de Anjou, op 15 km van Angers in de Loirestreek.
Halfweg tussen Angers en Saumur, op een boogscheut van het wondermooie kasteel van Montsabert, ligt de camping van Coutures op u te wachten.
Saumur is de bestemming bij uitstek geworden voor liefhebbers van weidse natuur, geschiedenis… en wijn! De in 2014 als officiële “Toeristische Bestemming” geklasseerde stad heeft voor vakantiegangers heel veel moois in petto…

Voor de kenners van goede dingen

De Val de Loire is als het ware de tuin van Frankrijk met heel veel fruit- en wijngaarden; het resultaat is een delicate keuken en populaire wijnen. Kom kennismaken met onze wijnen en met de gastronomie van Anjou, en met onze likeurwijnen van de stokerijen van Cointreau in Angers en van Combier in Saumur, en niet te vergeten de Bourgueil, Coteaux-du-Layon, of de Sancerre.

Een rijk patrimonium

Bezoek onze abdijen: de koninklijke abdij van Fontevraud, de abdij van St Maur, de priorij van Cunault en onze musea: het Musée des Blindés (Saumur), het Musée de la Communication (Saint-Barthélemy-d'Anjou), het Musée du Champignon (Saumur), het Musée du Masque (Saumur).

Het Manoir de la Caillère

Welkom in een heus labyrint dat uit de rots is gegraven: het landhuis van La Caillère  is een atelier-galerie van schilder en beeldhouwer Richard RAK. U kunt hier, op een oppervlakte van 400m², de werken van deze kunstenaar bewonderen die in de galerijen zijn opgesteld. Laat u leiden door de dichterlijke schoonheid die deze minerale ruimte uitstraalt…

 

Manoir de la Caillère
49320 Coutures
www.ot-saumur.fr

Onze partners

bravofly

Reserveer uw vlucht : bravofly

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler