Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Parc de Montsabert

Om u te vermaken in een ongedwongen sfeer moet u op camping Parc de Montsabert zijn. Groot en klein kan er deelnemen aan talloze sporttoernooien. Te midden van de sequoia’s geniet u er met vrienden of familie van heel wat leuke activiteiten. En voor campinggasten van 5 tot 12 jaar zijn er natuurlijk onze kinderclubs!

  Onze kinderclubs

  Op de camping van het Parc de Montsabert zullen je kinderen zich zeker niet vervelen! Er worden heel wat gevarieerde activiteiten voorgesteld: tafeltennis, toneel, zwemmen, tennis, midgetgolf, ponyritjes, balanz bike, ... genoeg om heel wat mooie herinneringen mee naar huis te nemen!

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Hoogseizoen

   Uw kinderen vinden hier alles voor een geweldige vakantie: de Kids Club organiseert talrijke activiteiten en is er voor iedereen wat wils:

   • tekenen, schilderen ('s ochtends)
   • knutselen
   • buitenactiviteiten en 's middags kermis
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Hoogseizoen

   Voor uw kinderen is de vakantie de ideale gelegenheid om nieuwe passies te ontdekken, nieuwe activiteiten te leren of om verborgen talenten te ontdekken!

   • creatieve workshops en koken
   • een middag 
   • voorbereiding van de vrijdagavondshow

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn alleen in het hoogseizoen geopend.

  • Alle dagen geopend, behalve op zaterdag

  Onze activiteiten

  De camping Yelloh! Village Parc de Montsabert biedt een groot aantal gevarieerde activiteiten om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen, ongeacht uw sportniveau of leeftijd.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquafun
  Pedaalkarts
  Avonturenpark
  Speelzaal
  Collectieve sporten
  Boogschiet
  Trampolines
  Tokkelbanen
  Mountainbike/Freeride
  Minigolf
  Petanquebaan
  Tennisplein
  Volleybalveld
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren/kajakken 11km
  Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 7km
  Vliegen met een luchtballon 27km
  Ruitercentrum 11km
  Golf 11.5km

  Activiteiten ter plaatse

  Onze animatoren stellen toernooien voor in een gezellige sfeer. Voetballen, volleyballen, badmintonnen, tennissen, tafeltennissen, petanquen, touwenparcours of waterpolo spelen: keuze te over. Ontdek het Yellito Parc, er liggen maar liefst 450m² aan springkussens op u te wachten! Springplezier en gezelligheid gegarandeerd!

  Het Yellito Parc

  Voor nog meer pret en speelplezier verwelkomt de camping uw kinderen graag in zijn Yellito Parc, een 450 m² groot park met springattracties voor jong en oud, waaronder een kasteel, een gigantisch grote giraffe, een luchtmatras, een ballenbak... Bovendien is het park overdekt! Ideaal dus om springplezier en gezellige momenten met de hele familie te beleven, zonder zorgen over het weer!

  Ontdek de wijnen van de Loire

  De Loirestreek is de derde grootste wijnstreek van Frankrijk. Onze camping ligt in de regio van de wijnen van Anjou en Saumur. Waarom zou je er niet van profiteren om wat Cabernet Sauvignon of Saumur Champigny te degusteren?

  Tochtjes te fiets, te paard of op de rug van een ezel

  Kom de omgeving van het Parc de Montsabert verkennen met de fiets of te paard. Huurfietsen vind je op onze camping en de Ponyclub van Saint Mathurin ligt op slechts 5 km. Wij bieden ook wandelingen met ezels aan: daar zullen je kinderen dol op zijn!

  Kom je swing verbeteren!

  Hou je van clubs, witte balletjes en greens, dan is er voor jou de Golf van Angers (18 holes) in St Jean des Mauvrets.

  Roeispanen in de aanslag!

  We organiseren ook uitstapjes met de kano of de kajak op de Loire. Er zijn verschillende parcours mogelijk: een uurtje, een halve dag of de hele dag. Laat je lekker meedrijven op de Loire, ...

  Een streek vol rijkdommen

  Ontdek de Loirevallei op een andere manier met de talrijke bekende sites die zich in de buurt van de camping bevinden. Natuurliefhebbers kunnen het Bio-Park van Doué la Fontaine of de paradijselijke tuinen en de prachtige serres van Terra Botanica bezoeken, terwijl de liefhebbers van cultuur en geschiedenis hun hart kunnen ophalen in de Koninklijke Abdij van Fontevraud of de Cadre Noir - paardrijschool - van Saumur.

  Uw avonden

  Een prachtig kader, dagen gevuld met activiteiten en om te eindigen aangename avonden! Geniet van een gezellige avond met de familie of vrienden dankzij de avondanimatie van uw vakantiedorp. Woon een van de muzikale optredens bij van onze getalenteerde muzikanten, of neem plaats aan tafel voor een van onze fameuze themadiners of kies voor een spelavond door deel te nemen aan onze activiteiten, een lottotrekking, of andere spelletjes!

  Er is drie keer per week avondanimatie.

  ×