Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Parc de Montsabert Angers, Maine-et-Loire

« Een onvergetelijke vakantie tussen de kastelen en wijngaarden van de Loire »

8.0 10 432 scores Recensies

Vakantie camping voor kinderen en tieners: Parc de Montsabert

Op de camping van het Parc de Montsabert zullen je kinderen zich zeker niet vervelen! Er worden heel wat gevarieerde activiteiten voorgesteld: tafeltennis, toneel, zwemmen, tennis, midgetgolf, ponyritjes, balanz bike, ... genoeg om heel wat mooie herinneringen mee naar huis te nemen!

Club Kids: 5-7 jaar

Het hele seizoen

Uw kinderen vinden hier alles voor een geweldige vakantie: de Kids Club organiseert talrijke activiteiten en is er voor iedereen wat wils:

  • tekenen, schilderen ('s ochtends)
  • knutselen (pottenbakken, zoutdeeg)
  • buitenactiviteiten en 's middags kermis

Club Juniors: 8-12 jaar

Het hele seizoen

Voor uw kinderen is de vakantie de ideale gelegenheid om nieuwe passies te ontdekken, nieuwe activiteiten te leren of om verborgen talenten te ontdekken!

  • creatieve workshops en koken
  • een middag per week schatzoeken
  • voorbereiding van de vrijdagavondshow

Activiteiten speciaal voor hen!

Tijdens uw verblijf kunnen uw kinderen meedoen aan allerlei activiteiten: tafeltennis, theater, midgetgolf, ponytochtjes, zwembad, Balanzbike… Ze kunnen zich op de camping heerlijk uitleven in de speeltuin en op het springkasteel en samen genieten van uren speelplezier.

De kinderclubs

In juli en augustus wordt er dagelijks animatie georganiseerd voor de jongeren (5-7, 8-12 jaar) rond een thema dat iedere week verandert. In deze clubs kunnen de kinderen zes dagen per week vier uur per dag terecht en dan is er nog een spektakel op vrijdagavond. Het is een mooie gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en met heel wat onvergetelijke herinneringen naar huis terug te keren.

Het Yellito Parc

Voor nog meer pret en speelplezier verwelkomt de camping uw kinderen graag in zijn Yellito Parc, een 450 m² groot park met springattracties voor jong en oud, waaronder een kasteel, een gigantisch grote giraffe, een luchtmatras, een ballenbak... Bovendien is het park overdekt! Ideaal dus om springplezier en gezellige momenten met de hele familie te beleven, zonder zorgen over het weer!

Video Kinderen en Tieners

Waterpret

De kinderen kunnen zich namiddagen lang uitleven in ons grote overdekte en verwarmde zwembad van 25 meter. Voor de kleintjes is er het peuterbad met glijbaan!

Voor de acrobaten in de dop

Drie grote trampolines die voldoen aan de veiligheidsnormen en een springkasteel giraf staan ter beschikking van de jonge acrobaten.

Openingstijden van de kinderclubs

De kinderclubs zijn het gehde jaar goepened :

  • In het laagseizoen: geopend in het weekend (van vrijdag tot en met zondag), tijdens schoolvakanties en brugdagen
  • In het hoogseizoen: alle dagen geopend, behalve op zaterdag

De dag van Zoë, 8 jaar

10u
Ontbijt in de vrije natuur, met croissantjes en warme broodjes, net gebakken op de camping! Ik ben dol op deze momenten waar we met het hele gezin genieten van de vakantie!

12u
Mijn twee zusjes en ik zijn vanochtend gaan spelen op de trampoline, terwijl mijn ouders zijn gaan wandelen. Om twaalf uur zien we elkaar weer terug.

13u
We zijn eruit: vanmiddag gaan we allemaal naar de dierentuin van Doué la Fontaine! De dierentuin is vlak bij de camping en ze zeggen dat hier de grootste volière van Europa staat...

17u
Het was echt geweldig en bijzonder indrukwekkend! Terwijl papa en mama de avondmaaltijd bereiden, ga ik snel nog even zwemmen in het zwemparadijs van de camping.

×