Camping Parc de Montsabert Angers, Maine-et-Loire

« Een onvergetelijke vakantie tussen de kastelen en wijngaarden van de Loire »

8.0 10 437 scores Recensies

Vakantie camping voor kinderen en tieners: Parc de Montsabert

Op de camping van het Parc de Montsabert zullen je kinderen zich zeker niet vervelen! Er worden heel wat gevarieerde activiteiten voorgesteld: tafeltennis, toneel, zwemmen, tennis, midgetgolf, ponyritjes, balanz bike, ... genoeg om heel wat mooie herinneringen mee naar huis te nemen!

Club Kids: 5-7 jaar

Het hele seizoen

Uw kinderen vinden hier alles voor een geweldige vakantie: de Kids Club organiseert talrijke activiteiten en is er voor iedereen wat wils:

  • tekenen, schilderen ('s ochtends)
  • knutselen (pottenbakken, zoutdeeg)
  • buitenactiviteiten en 's middags kermis

Club Juniors: 8-12 jaar

Het hele seizoen

Voor uw kinderen is de vakantie de ideale gelegenheid om nieuwe passies te ontdekken, nieuwe activiteiten te leren of om verborgen talenten te ontdekken!

  • creatieve workshops en koken
  • een middag per week schatzoeken
  • voorbereiding van de vrijdagavondshow

Activiteiten speciaal voor hen!

Tijdens uw verblijf kunnen uw kinderen meedoen aan allerlei activiteiten: tafeltennis, theater, midgetgolf, ponytochtjes, zwembad, Balanzbike… Ze kunnen zich op de camping heerlijk uitleven in de speeltuin en op het springkasteel en samen genieten van uren speelplezier.

De kinderclubs

In juli en augustus wordt er dagelijks animatie georganiseerd voor de jongeren (5-7, 8-12 jaar) rond een thema dat iedere week verandert. In deze clubs kunnen de kinderen zes dagen per week vier uur per dag terecht en dan is er nog een spektakel op vrijdagavond. Het is een mooie gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en met heel wat onvergetelijke herinneringen naar huis terug te keren.

Video Kinderen en Tieners

Waterpret

De kinderen kunnen zich namiddagen lang uitleven in ons grote overdekte en verwarmde zwembad van 25 meter. Voor de kleintjes is er het peuterbad met glijbaan!

Voor de acrobaten in de dop

Drie grote trampolines die voldoen aan de veiligheidsnormen en een springkasteel giraf staan ter beschikking van de jonge acrobaten.

De Trampo’Forest

Van de Trampo’Forest worden uw avonturiertjes in de dop gegarandeerd dolblij! Springen op een reuzentrampoline, midden tussen de bomen, op 2,5 m van de grond! Dat betekent dolle pret en dwaze avonturen voor iedereen vanaf 8 jaar, klein en groot. En dan is er ook nog een meer dan 40 meter lange tokkelbaan!

Openingstijden van de kinderclubs

De kinderclubs zijn het gehde jaar goepened :

  • In het laagseizoen: geopend in het weekend (van vrijdag tot en met zondag), tijdens schoolvakanties en brugdagen
  • In het hoogseizoen: alle dagen geopend, behalve op zaterdag
×