Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Parc de Montsabert Angers, Maine-et-Loire

« Een onvergetelijke vakantie tussen de kastelen en wijngaarden van de Loire »

7.9 10 388 scores Recensies

Vakantie op de camping: animaties en sportieve activiteiten

De camping Yelloh! Village Parc de Montsabert biedt een groot aantal gevarieerde activiteiten om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen, ongeacht uw sportniveau of leeftijd.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquafun
Pottenbakken
Avonturenpark
Speelzaal
Collectieve sporten
Boogschiet
Mountainbike/Freeride
Minigolf
Petanquebaan
Tennisplein
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 11 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 7 km
Ruitercentrum
Golf

Activiteiten ter plaatse

Onze animatoren stellen toernooien voor in een gezellige sfeer. Voetballen, volleyballen, badmintonnen, tennissen, tafeltennissen, petanquen, touwenparcours of waterpolo spelen: keuze te over. Ontdek het Yellito Parc, er liggen maar liefst 450m² aan springkussens op u te wachten! Springplezier en gezelligheid gegarandeerd!

De Trampo’Forest

Van de Trampo’Forest worden uw avonturiertjes in de dop gegarandeerd dolblij! Springen op een reuzentrampoline, midden tussen de bomen, op 2,5 m van de grond! Dat betekent dolle pret en dwaze avonturen voor iedereen vanaf 8 jaar, klein en groot. En dan is er ook nog een meer dan 40 meter lange tokkelbaan!

Ontdek de wijnen van de Loire

De Loirestreek is de derde grootste wijnstreek van Frankrijk. Onze camping ligt in de regio van de wijnen van Anjou en Saumur. Waarom zou je er niet van profiteren om wat Cabernet Sauvignon of Saumur Champigny te degusteren?

Tochtjes te fiets, te paard of op de rug van een ezel

Kom de omgeving van het Parc de Montsabert verkennen met de fiets of te paard. Huurfietsen vind je op onze camping en de Ponyclub van Saint Mathurin ligt op slechts 5 km. Wij bieden ook wandelingen met ezels aan: daar zullen je kinderen dol op zijn!

Kom je swing verbeteren!

Hou je van clubs, witte balletjes en greens, dan is er voor jou de Golf van Angers (18 holes) in St Jean des Mauvrets.

Roeispanen in de aanslag!

We organiseren ook uitstapjes met de kano of de kajak op de Loire. Er zijn verschillende parcours mogelijk: een uurtje, een halve dag of de hele dag. Laat je lekker meedrijven op de Loire, ...

Een streek vol rijkdommen

Ontdek de Loirevallei op een andere manier met de talrijke bekende sites die zich in de buurt van de camping bevinden. Natuurliefhebbers kunnen het Bio-Park van Doué la Fontaine of de paradijselijke tuinen en de prachtige serres van Terra Botanica bezoeken, terwijl de liefhebbers van cultuur en geschiedenis hun hart kunnen ophalen in de Koninklijke Abdij van Fontevraud of de Cadre Noir - paardrijschool - van Saumur.

Uw avonden

Een prachtig kader, dagen gevuld met activiteiten en om te eindigen aangename avonden! Geniet van een gezellige avond met de familie of vrienden dankzij de avondanimatie van uw vakantiedorp. Woon een van de muzikale optredens bij van onze getalenteerde muzikanten, of neem plaats aan tafel voor een van onze fameuze themadiners of kies voor een spelavond door deel te nemen aan onze activiteiten, een lottotrekking, of andere spelletjes!

Er is drie keer per week avondanimatie.

×