Zwembad en waterpark in camping Parc de Montsabert

Profiteer van het zwemparadijs van camping Yelloh! Village Parc de Montsabert. Zodra de camping opengaat, beleeft u een geweldige tijd in ons verwarmde en overdekte zwemparadijs met peuterbad en glijbanen.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Het overdekte en verwarmde zwembad

  Om je te ontspannen vind je bij ons een groot semi-olympisch zwembad (25 meter lang). Of je nu aan je conditie wil werken door baantjes te trekken of naar je kinderen wil kijken die plezier maken en zich verfrissen, ons grote zwembad is overdekt met een telescopisch dak en het is verwarmd van de opening tot de sluiting. Installeer u op het aantrekkelijke terras van het zwembad en geniet van de heerlijke zon! Er is geen twijfel mogelijk, u bent op vakantie.

  Een peuterbad

  Wil je ook je kleinere kinderen laten profiteren van het water, dan kan dat in ons peuterbad met twee grappige glijbanen, een konijn en een slang!

  Waterglijbanen

  Ontdek zonder ook maar één minuut te verliezen de waterglijbanen van het Yelloh! Village Parc de Montsabert! Jong en oud zullen met de 3-baans glijbaan en waterglijbaan samen uren genieten van zwemplezier en watergespetter. 

  *Uw kinderen kunnen van het peuterbad en de waterglijbanen van de camping genieten vanaf 29 april.

  ×