Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Parc de Montsabert Angers, Maine-et-Loire

« Een onvergetelijke vakantie tussen de kastelen en wijngaarden van de Loire »

8.1 10 652 scores Recensies

Camping Parc de Montsabert: zwemparadijs

Profiteer van het zwemparadijs van camping Yelloh! Village Parc de Montsabert. U zult vele aangename momenten doorbrengen in ons overdekte en verwarmde zwemparadijs met peuterbad en waterglijbanen!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Overdekt zwembad
Zonneterras
Glijbanen

Het overdekte en verwarmde zwembad

Om je te ontspannen vind je bij ons een groot semi-olympisch zwembad (25 meter lang). Of je nu aan je conditie wil werken door baantjes te trekken of naar je kinderen wil kijken die plezier maken en zich verfrissen, ons grote zwembad is overdekt met een telescopisch dak en het is verwarmd van de opening tot de sluiting. Installeer u op het aantrekkelijke terras van het zwembad en geniet van de heerlijke zon! Er is geen twijfel mogelijk, u bent op vakantie.

Een peuterbad

Wil je ook je kleinere kinderen laten profiteren van het water, dan kan dat in ons peuterbad met twee grappige glijbanen, een konijn en een slang!

Waterglijbanen

Ontdek zonder ook maar één minuut te verliezen de waterglijbanen van het Yelloh! Village Parc de Montsabert! Jong en oud zullen met de 3-baans glijbaan en waterglijbaan samen uren genieten van zwemplezier en watergespetter. 

*Uw kinderen kunnen van het peuterbad en de waterglijbanen van de camping genieten vanaf 29 april.

×