Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Parc du Val de Loire Chaumont sur Loire, Loir-et-Cher

« Een verwarmd en overdekt zwemparadijs tussen de kastelen van de Loire, op 2 uur van Parijs! »

8.3 10 1045 scores Recensies

De evenementen in de buurt van het Yelloh! Village Parc du Val de Loire

Het Festival van Anjou, de 24 uur van Le Mans… Profiteer van uw verblijf in het Parc du Val de Loire om de regio op een andere manier te ontdekken, namelijk door een bezoek aan de evenementen dicht bij uw Yelloh! Village-camping. Uw vakantie in Loir-et-Cher heeft gegarandeerd veel ontdekkingen in petto!

Ervaar in levenden lijve de spanning van de autorace de 24 uur van Le Mans tijdens uw vakantie op een Yelloh! Village camping. Zet uw vakantie in het teken van sport, met de familie of met uw vrienden, terwijl u in de mooiste campingdorpen verblijft!
Schoonheid, elegantie, poëzie en romantiek staan centraal op het Festival van de Tuinen van Chaumont-sur-Loire waar artiesten van overal ter wereld u uitnodigen om van de prachtige tuinen te genieten.

Klank- en Lichtfestival van Blois

Beleef met familie of vrienden feeërieke momenten op het Klank- en Lichtfestival in het koninklijk kasteel van Blois. Dit festival brengt met speciale geluidseffecten en gigantische projecties hulde aan de grandioze architectuur van het kasteel. Aan de hand van een schitterend licht- en kleurenpalet beleeft u er de beroemdste episoden uit de Franse geschiedenis. Mis niets van dit unieke, meeslepende schouwspel! Van 6 april tot 29 september 2019. 

 

www.bloischambord.com