Camping Payrac Les Pins

Payrac, Lot

« Een ideaal gelegen camping om de pareltjes in de vallei van de Dordogne te ontdekken »

8.5 10 425 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Payrac Les Pins

Laat u betoveren door de Dordognevallei, een prachtige natuur- en erfgoedrijke streek! Hier wordt uw vakantie een bijzondere ervaring… Het tussen Sarlat en Rocamadour gelegen Yelloh! Village Payrac Les Pins is een heerlijke plek om weer nieuwe energie op te doen. Gastvrijheid, gezelligheid… Deze aangenaam kleinschalige camping stelt alles in het werk om uw vakantie nóg aangenamer te maken! Met een verwarmd aquapark met een overdekt zwembad, kwalitatief hoogwaardige accommodaties en talrijke diensten vindt u hier alles wat u maar nodig hebt voor een fantastische vakantie met de familie of met vrienden.

 

Reis tijdens uw verblijf op deze familiecamping terug in de tijd en stap in de voetsporen van de prehistorische mens, wandel rond in schitterende dorpen en ervaar de beroemde levenskunst van de Périgord! U zult uw vakantie in de Dordognevallei op camping Payrac Les Pins geweldig vinden en er volop genieten van de natuur

Daar word je blij van

 • Een aangenaam kleinschalige camping met een gezellige familiesfeer
 • Een verwarmd aquapark met overdekt zwembad
 • Een ideale locatie, in de buurt van alle belangrijke bezienswaardigheden van de regio: de grotten van Lascaux, de stad Rocamadour... 
 • Activiteiten en animaties voor alle leden van de familie
 • Een ruimte speciaal gewijd aan uw welzijn (bubbelbad, sauna)
 • Een persoonlijke ontvangst, kwalitatief hoogstaande dienstverlening en overal op de camping gratis wifi!
Open van 03/05/2021 tot 12/09/2021
Onze receptie: +33 (0)5 65 37 96 32

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Onze cottages en onze cottages met 3 slaapkamers zijn voortaan uitgerust met televisie en airconditioning.

Payrac Les Pins op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Onder de warme zon in de Lot, omringd door de majestueuze bomen van de camping, is zwemmen hier een familieaangelegenheid! Er staan twee verwarmde zwembaden, waarvan één overdekt en een peuterbad en glijbanen tot uw beschikking.

Wellness

Meer weten?

Ontdek wat de camping te bieden heeft voor uw welzijn, ontspanning en rust. Hier kunt u tijdens uw campingvakantie in Payrac genieten van een heerlijk moment voor uzelf

Kinderen en tieners

Meer weten?

Een campingvakantie heeft voor alle familieleden iets te bieden! Camping Payrac – Les Pins biedt uw kinderen tijdens uw hele verblijf talloze activiteiten aan. Ontdek ze snel!

Sport en activiteiten

Meer weten?

Uw verblijf op de camping in de Lot is een mooie gelegenheid om nieuwe sporten te ontdekken en om kennis te maken met nieuwe activiteiten. Wandelingen, speleologie, kano-kajak varen... Een heel actieve vakantie!

Diensten

Meer weten?

Vertrek met een gerust hart op vakantie! De camping Payrac Les Pins zorgt voor alles zodat u van een buitengewoon verblijf geniet! Receptie, verhuurdienst, advies.... U vindt alles wat u nodig hebt!

In de omgeving

Meer weten?

Wat is er nu leuker dan vakantie vieren in een zonnig oord, te midden van wereldberoemde sites en omgeven door de allermooiste natuur? Dit alles staat u te wachten tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Payrac Les Pins!

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×