Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Payrac Les Pins Payrac, Lot

« Een ideaal gelegen camping om de pareltjes in de vallei van de Dordogne te ontdekken »

8.6 10 368 scores Recensies

Sporten, animaties en activiteiten op camping Payrac Les Pinss

Uw verblijf op de camping in de Lot is een mooie gelegenheid om nieuwe sporten te ontdekken en om kennis te maken met nieuwe activiteiten. Wandelingen, speleologie, kano-kajak varen... Een heel actieve vakantie!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Fitnesstoestellen in openlucht
Petanquebaan
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 15 km
Canyoning/rafting 15 km
Casino 30 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 15 km
Paintball 15 km
Zweefvliegen 10 km
Pretpark 12 km
Avonturenpark 20 km
Vissen 6 km
Via ferrata 20 km
Vliegen met een luchtballon 25 km
Ruitercentrum 12 km
Golf 15 km
Klimmuur of -ruimte 15 km
Bioscoopzaal 15 km
Tennisplein 5 km

Activiteiten voor uw hele familie

Een campingvakantie met de familie is ook samen lachen, mooie en gezellige momenten delen! Hier vindt u een grote keuze aan activiteiten voor de hele familie waaraan kinderen en ouders samen deel kunnen nemen. U kunt op ontdekking gaan in de streek via de "bijzondere wandelingen" die de camping elke week aanbiedt. De jongsten kunnen zich vermaken op het speelterrein van de camping onder toezicht van hun ouders die ontspannen aan de bar zitten...

Ontdek de natuur in de Lot

Verrassende grotten, door de rivier gebeeldhouwde kliffen, weelderige groene landschappen... Geen twijfel mogelijk, u bent in de Lot! Welkom in het land van emoties, spanning en ontdekkingen! Hier kunt u enkele van de mooiste dorpen van Frankrijk bewonderen, de indrukwekkende druipsteengrot van Padirac bezoeken of flaneren in de straatjes van Sarlat, Rocamadour of St Cirq Lapopie. Laat u meeslepen door de pracht van de uitzichten!

Een rivier met talloze facetten

Op slechts 15 kilometer van de camping stroomt een verkoelende rivier waar u heerlijk kunt zwemmen of uitrusten! U kunt zich neervlijen op een van de stranden langs de rivier, zwemmen, van de zon genieten of een afdaling van de Dordogne in een kano wagen, in Souillac.

Beleef een intense vakantie!

Iedereen beleeft zijn vakantie vol ontdekkingen in de Lot op zijn eigen ritme. Als u van spanning en sensatie houdt, kunt u kennis maken met het boomklimmen in het Forêt des Ecureuils in de omgeving van Sarlat of van de glijbanen van het aquapark van Quercyland roetsjen. Als u liever voor rust en ontspanning kiest, biedt de streek prachtige landschappen waar u korte wandelingen kunt maken. U kunt de dag afsluiten met een bezoek aan een eendenfokkerij of een kaasmakerij waar de beroemde Rocamadour wordt gemaakt. De kinderen zullen het prachtig vinden!

Avondanimaties

In het hoogseizoen (4-5 avonden per week) biedt de camping concerten, dansavonden, spelletjesavonden, mosselen met frites diners, bingo- of thema-avonden. In het laagseizoen zijn er minder activiteiten zodat u kunt genieten van de kalmte en rust van de camping.

×