Zwembad en waterpark in camping Payrac Les Pins

Onder de warme zon in de Lot, omringd door de majestueuze bomen van de camping, is zwemmen hier een familieaangelegenheid! Er staan twee verwarmde zwembaden, waarvan één overdekt en een peuterbad en glijbanen tot uw beschikking.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Verdekte en verwarmde zwembad
  Glijbanen

  Verwarmde zwembaden

  Zelfs als het buiten fris is, zelfs als het weer minder mooi is dan verwacht, kunt u genieten van het aquapark van de camping! Met twee verwarmde zwembaden waarvan één overdekt is, kunt u in alle weersomstandigheden zwemmen. U kunt dus uw hele verblijf, van uw aankomst tot uw vertrek, genieten van waterpret.  

  Zwemmen voor de kleintjes

  Zwempret kent geen leeftijdsgrenzen! Uw kinderen beleven geweldige momenten in het aquapark van camping Payrac les Pins. Dolle glijpartijen op de 3 waterglijbanen of waterspelletjes in het peuterbad... Alles kan!

  Zwemmen in de Dordogne

  Op een paar kilometer van de camping heet de rivier de Dordogne u welkom! U kunt neerstrijken op een van de natuurlijke stranden om lekker niets te doen in een buitengewone omgeving voordat u met uw kinderen een frisse duik neemt. Ze zullen het geweldig vinden om in de rivier te zwemmen!
  En als u wilt kunt u ook kennis maken met vissen of kano-kajak varen: een actieve vakantie in het vooruitzicht!

  ×