Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Payrac Les Pins Payrac, Lot

« Een ideaal gelegen camping om de pareltjes in de vallei van de Dordogne te ontdekken »

8.5 10 359 scores Recensies

Het zwemparadijs van camping Payrac Les Pins

Onder de warme zon in de Lot, omringd door de majestueuze bomen van de camping, is zwemmen hier een familieaangelegenheid! Er staan twee verwarmde zwembaden, waarvan één overdekt en een peuterbad en glijbanen tot uw beschikking.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Overdekt zwembad
Verdekte en verwarmde zwembad
Glijbanen

Verwarmde zwembaden

Zelfs als het buiten fris is, zelfs als het weer minder mooi is dan verwacht, kunt u genieten van het aquapark van de camping! Met twee verwarmde zwembaden waarvan één overdekt is, kunt u in alle weersomstandigheden zwemmen. U kunt dus uw hele verblijf, van uw aankomst tot uw vertrek, genieten van waterpret.  

Zwemmen voor de kleintjes

Zwempret kent geen leeftijdsgrenzen! Uw kinderen beleven geweldige momenten in het aquapark van camping Payrac les Pins. Dolle glijpartijen op de 3 waterglijbanen of waterspelletjes in het peuterbad... Alles kan!

Zwemmen in de Dordogne

Op een paar kilometer van de camping heet de rivier de Dordogne u welkom! U kunt neerstrijken op een van de natuurlijke stranden om lekker niets te doen in een buitengewone omgeving voordat u met uw kinderen een frisse duik neemt. Ze zullen het geweldig vinden om in de rivier te zwemmen!
En als u wilt kunt u ook kennis maken met vissen of kano-kajak varen: een actieve vakantie in het vooruitzicht!

×