De diensten van de camping Port De Plaisance

Om u het leven tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Port de Plaisance nog gemakkelijker te maken, bieden we tijdens de hele duur van uw verblijf een grote keuze aan diensten. Een restaurant, kruidenierswinkel, toeristische tips... u vindt hier alles wat u nodig heeft.  

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Bakker
  Kruidenier
  Toeristische informatie
  Wasserette
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van kluisjes
  Verhuur van kinderwagens
  Verhuur koelkast
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Huuraccommodaties Premium
  Aanbieding halfpension
  Waterpunt camper
  Internationale dagbladen
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Uitzending op groot scherm
  Restaurant
  Kaartverkoop
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Laadpaal elektrisch voertuig 1km
  Discotheek 13km

  Bar/restaurant Le Prad

  Voor een gezellig moment met uw dierbaren spreekt u af in het restaurant aan het zwembad. Een afwisselende kaart en smakelijke gerechten voor de hele familie, voor de kleintjes is er zelfs een speciaal kindermenu. Geweldig hè?

  En daarna? Geniet aan de bar van de camping van een feestelijk moment rond een heerlijke cocktail. Hier is wifi, biljart, spelletjes en zelfs een reuzenscherm voor uitzending van belangrijke sportevenementen ... Er is voor iedereen wel wat. We zien u in bar/restaurant Le Prad!

  Afhaalmaaltijden

  Om ter plaatse te eten of om mee te nemen, het campingdorp Port de Plaisance stelt je een uitgebreid gamma smakelijke gerechten en formules voor tegen zachte prijzen: pizza's, frietjes, grill en fastfood. Kies voor gemakkelijk op vakantie.

  Voeding

  Je hoeft niets mee te brengen, je vindt alles ter plaatse: onze supermarkt met brooddepot en luxebroodjes voor het ontbijt, voedingsmiddelen, drankjes, ijsjes, ...

  Boetiek

  Voor al je behoeften is er een boetiekje met souvenirs, kleding en strandartikelen. Je vindt er postkaarten om naar uw familie of vrienden te sturen en schepjes en emmers om mooie zandkastelen mee te bouwen.

  Onze diensten ter plaatse

  Wij hebben aan alles gedacht om je het leven op vakantie gemakkelijker te maken. Op de receptie kunt u bij ons 5-sterrenteam terecht voor tickets voor de overvaart naar de Glénan-eilanden of een verkenningstocht op de rivier de Odet, de bibliotheek, de spelotheek, de postservice, het toeristisch informatiepunt. Om u het leven makkelijker te maken vindt u in de wasserette wasmachines en drogers die u 24 uur/dag en 7 dagen/week ter beschikking staan.

  ×