Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Port de Plaisance Bénodet, Finistère

« Een droomvakantie op een paar minuten van het strand, met een overdekt waterparadijs van 1000m² »

8.5 10 881 scores Recensies

De diensten van de camping Port De Plaisance

Om u het leven tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Port de Plaisance nog gemakkelijker te maken, bieden we tijdens de hele duur van uw verblijf een grote keuze aan diensten. Een restaurant, kruidenierswinkel, toeristische tips... u vindt hier alles wat u nodig heeft.  

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bibliotheek
Bakker
Kruidenier / Supermarkt
Toeristische informatie
Wasserette
Verhuur babystoelen/-bedjes
Verhuur van kluisjes
Verhuur van fietsen
Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
Huuraccommodaties Premium
Internationale dagbladen
Uitzending op groot scherm
Restaurant
Postdienst
Snackbar / Pizzeria / Afhaalmaaltijden
Wi-Fi

Onze diensten ter plaatse

Wij hebben aan alles gedacht om je het leven op vakantie gemakkelijker te maken. Bij ons 5-sterren team aan de receptie kunt u terecht voor tickets, internetverbinding en wifi, een bibliotheek, het uitlenen van spelletjes, een postdienst, het toeristisch informatiepunt en een telefooncel. Voor je jonge kinderen is er een babyruimte. Praktisch is onze wasplaats met wasmachines en droogautomaten.

Boetiek

Voor al je behoeften is er een boetiekje met souvenirs, kleding en strandartikelen. Je vindt er postkaarten om naar uw familie of vrienden te sturen en schepjes en emmers om mooie zandkastelen mee te bouwen.

Bar/restaurant Le Prad

Voor een gezellig moment met uw dierbaren spreekt u af in het restaurant aan het zwembad. Een afwisselende kaart en smakelijke gerechten voor de hele familie, voor de kleintjes is er zelfs een speciaal kindermenu. Geweldig hè?

En daarna? Geniet aan de bar van de camping van een feestelijk moment rond een heerlijke cocktail. Hier is wifi, biljart, spelletjes en zelfs een reuzenscherm voor uitzending van belangrijke sportevenementen ... Er is voor iedereen wel wat. We zien u in bar/restaurant Le Prad!

Voeding

Je hoeft niets mee te brengen, je vindt alles ter plaatse: onze supermarkt met brooddepot en luxebroodjes voor het ontbijt, voedingsmiddelen, drankjes, ijsjes, ...

Afhaalmaaltijden

Om ter plaatse te eten of om mee te nemen, het campingdorp Port de Plaisance stelt je een uitgebreid gamma smakelijke gerechten en formules voor tegen zachte prijzen: pizza's, frietjes, grill en fastfood. Kies voor gemakkelijk op vakantie.

__

Seminarie en receptie

Meer weten?

Aan de monding van de rivier de Odet ligt de camping Yelloh! Village Port de Plaisance, aan de beroemde kust van Cornouaille. De stad Bénodat met zijn schitterende witte zandstranden, groene landschap en talrijke culturele en sportieve activiteiten biedt een schitterend decor voor al uw seminars en recepties.

×