•  
  •  
Camping Port de Plaisance Bénodet, Finistère

Een droomvakantie op een paar minuten van het strand, met een overdekt waterparadijs van 1000m²

8.6 10 1528 scores Recensies
Boek uw verblijf

De diensten van de camping Port De Plaisance

_

Om u het leven tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Port de Plaisance nog gemakkelijker te maken, bieden we tijdens de hele duur van uw verblijf een grote keuze aan diensten. Een restaurant, kruidenierswinkel, toeristische tips... u vindt hier alles wat u nodig heeft.  

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bibliotheek
Bakker
Kruidenier / Supermarkt
Toeristische informatie
Wasserette
Verhuur babystoelen/-bedjes
Verhuur van kluisjes
Verhuur van fietsen
Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
Huuraccommodaties Premium
Aanbieding halfpension
Internationale dagbladen
Uitzending op groot scherm
Restaurant
Postdienst
Snackbar / Pizzeria / Afhaalmaaltijden
Wi-Fi

Onze diensten ter plaatse

Wij hebben aan alles gedacht om je het leven op vakantie gemakkelijker te maken. Bij ons 5-sterren team aan de receptie kunt u terecht voor tickets, internetverbinding en wifi, een bibliotheek, het uitlenen van spelletjes, een postdienst, het toeristisch informatiepunt en een telefooncel. Voor je jonge kinderen is er een babyruimte. Praktisch is onze wasplaats met wasmachines en droogautomaten.

Boetiek

Voor al je behoeften is er een boetiekje met souvenirs, kleding en strandartikelen. Je vindt er postkaarten om naar uw familie of vrienden te sturen en schepjes en emmers om mooie zandkastelen mee te bouwen.

Voeding

Je hoeft niets mee te brengen, je vindt alles ter plaatse: onze supermarkt met brooddepot en luxebroodjes voor het ontbijt, voedingsmiddelen, drankjes, ijsjes, ...

Restaurant

Ons restaurant ligt naast het zwembad en bereidt een smakelijke keuken. De kaart is gevarieerd en vanop het terras heb je een mooi uitzicht. Je oogappels zullen smullen van het kindermenu. Smakelijk!

Pub & Cabaret le Prad

Onze pub/cabaret Le Prad organiseert het hele seizoen door spektakels. Kom samen met je gezin of met vrienden genieten van de feestelijke sfeer. Je vindt hier een internetaansluiting, gratis wifi, een reuzenscherm, biljarttafels, games, televisie voor de uitzending van belangrijke sportevenementen. 

Afhaalmaaltijden

Om ter plaatse te eten of om mee te nemen, het campingdorp Port de Plaisance stelt je een uitgebreid gamma smakelijke gerechten en formules voor tegen zachte prijzen: pizza's, frietjes, grill en fastfood. Kies voor gemakkelijk op vakantie.

Bar Le Club House

Midden op de camping vindt u de bar Le Club House! Het is een ideale plek om met familie of vrienden gezellige momenten door te brengen.

__

Seminarie en receptie

Meer weten?

Aan de monding van de rivier de Odet ligt de camping Yelloh! Village Port de Plaisance, aan de beroemde kust van Cornouaille. De stad Bénodat met zijn schitterende witte zandstranden, groene landschap en talrijke culturele en sportieve activiteiten biedt een schitterend decor voor al uw seminars en recepties.

Laatst bezochte campings
×