Organiseer uw seminar of receptie in Résidence ONE

Aan de monding van de rivier de Odet ligt de camping Yelloh! Village Port de Plaisance, aan de beroemde kust van Cornouaille. De stad Bénodat met zijn schitterende witte zandstranden, groene landschap en talrijke culturele en sportieve activiteiten biedt een schitterend decor voor al uw seminars en recepties.

  Combineer werk en ontspanning in een ideale omgeving

  Probeert u een evenement te organiseren om uw medewerkers bij elkaar te brengen? Zoekt u een mogelijkheid voor een teambuildingactiviteit of wilt u uw teams verrassen met een bijzondere workshop? Wat u ook van plan bent, Résidence One is de perfecte plek om met uw teams samen te komen. Voor congressen kunt u beschikken over de grote zaal, diverse vergaderzalen met beamer en scherm, maar ook over het boomrijke park!

  Vier samen met de familie of onder vrienden de belangrijkste (of mooiste) momenten van uw leven

  Uw feest wordt er één vol ambiance! Beleef intens gelukkige momenten in de ONE!  Het aantrekkelijke en dynamische plaatsje Bénodet biedt tal van mogelijkheden: casino, golf, folklore, festivals en traditionele feesten. Ongeacht het seizoen, de streek bruist altijd van de activiteit! Ter plaatse is er een overdekt aquapark van 1.000 m² met een Wellnessruimte die zorgt voor ontspanning en relaxatie. Uiteraard zeer welkom na een lange nacht fuiven! Samen met de familie of met vrienden beleeft u heerlijke momenten in een opperbeste stemming tijdens uw evenement op camping Port de Plaisance.

  Informatie en reservering :

  ×