Zwembad en waterpark in camping Port De Plaisance

Wacht niet langer en ontdek het unieke zwemparadijs voor de hele familie van Yelloh! Village Port de Plaisance. Jong en oud kan spelen, roetsjen, zwemmen en de grootste waterpret beleven in dit immense aquapark dat bestaat uit een 1000 m2 grote aquadôme met lagune, glijbanen, bubbelbad en peuterbad, plus drie verwarmde buitenzwembaden die van half mei tot de sluiting van de camping in het najaar open zijn.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Jacuzzi®
  Lagune
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Glijbanen

  Meer dan gewoon een overdekt zwembad: onze Aquadôme XL

  Een overdekt zwemparadijs van 1000m² met glijbanen, bubbelbaden en een kinderbad, dat is onze Aquadôme XL. Deze unieke ruimte, werd ontwikkeld voor jouw plezier en ontspanning en omvat 450m² overdekte zwembaden. Ongeacht het weer kan je zwemmen en spelen in water dat altijd lekker warm is of rusten op de ligzetels rond de zwembaden. Het geheel wordt omgeven door een uitzonderlijke plantengroei: de tropen in Bretagne!

  3 openluchtzwembaden in ons zwemparadijs buiten

  Om in openlucht te genieten van volop waterpret! Een zwemparadijs buiten met 3 zwembaden: één om te zwemmen van 230m², één met 2 glijbanen en één voor de kinderen. Klein en groot kunnen hier hun hartje ophalen. Er zijn ook zonneterrassen waar je kan genieten van de zon in de schaduw van een weelderige en gevarieerde plantengroei.

  Informatie glijbanen: 11 meter en 13m50 lang bij 4 meter hoog voor de binnenglijbanen en 10 meter lang bij 4 meter hoog voor de buitenglijbanen.

  De stranden van Bénodet

  Bénodet beschikt over vier mooie stranden: la Plage du Trez, la Plage du coq, La Plage du Letty en la plage Saint-Gilles. Met hun witte zand, beschermde lagune en schelpjes weten ze iedereen te bekoren. Je vindt hier ook heel wat watersportclubs waar je in alle veiligheid kan zeilen en varen met zwaardboten en catamarans.

  ×