Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Punta Milà L'Escala, Costa Brava

« Een camping in de volle natuur, vlak bij de mooiste stranden van de Costa Brava »

8.3 10 316 scores Recensies

De evenementen in de buurt van het Yelloh! Village Punta Milà

Het Yelloh! Village Punta Milà heeft veel verrassingen voor u in petto! Ontdek snel de evenementen in de buurt en verzamel memorabele herinneringen aan de Costa Brava. Trek eropuit tijdens uw campingvakantie en trakteer uzelf op lekker-weg-momenten met uw dierbaren…

Aan de Costa Brava opent het Festival de la Porta Ferrada voor u de deuren. Mis in geen geval dit artistieke topevenement dat voor groot en klein heel wat leuks te bieden heeft!
Ontdek het feest van Sant Jordi, een culturele en romantische dag die uw campingvakantie heel bijzonder maakt.
Dompel uzelf onder in een authentieke Catalaanse sfeer en neem deel aan de Festa del Carme. Wedden dat u nooit eerder op een campingvakantie zo’n intense sfeer hebt meegemaakt?
Houdt u van bloemen dan moet u tijdens uw campingvakantie beslist een kijkje nemen op ‘Temps de Flors’, een schitterend bloemenfestival in Girona.

Zoutfeest van L'Escala

Uw verblijf aan de Costa Brava is een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met de lokale tradities. Wat dacht u bijvoorbeeld van het Zoutfeest dat op 14 september 2019 in L’Escala plaatsvindt? Elk jaar brengt dit Catalaanse stadje met een historisch volksfeest hulde aan zijn visserstraditie en de oude gewoonte om vis te pekelen. Laat u op deze feestelijke dag honderd jaar terugvoeren in de tijd en ontdek hoe vissers en zeelui in lang vervlogen tijden leefden.

 

Op het programma staan demonstraties van oude ambachten, traditionele dansen en degustaties van allerlei lekkers uit de zee. Na zonsondergang varen de vissersschepen met verlichte zeilen de haven binnen wat voor een magisch spektakel zorgt. Sinds 2015 is het Zoutfeest overigens erkend als Catalaans erfgoed. Allen daarheen dus!

 

Voor meer informatie: visitlescala.com

Patroonsfeest van L’Escala

Afspraak op het Patroonsfeest van L’Escala tijdens uw campingvakantie! Dit mooie Catalaanse kustdorp aan de Middellandse Zee viert in september feest. Op het programma: tentoonstellingen, optochten, degustaties, concerten, optredens… Een heleboel activiteiten waar klein en groot plezier aan beleeft!