Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Saint Louis La Roquette-sur-Siagne , Alpes-Maritimes

« Rustige en familiale sfeer vlak bij de stranden van Cannes met een uniek aquapark »

8.4 10 371 scores Recensies

In de buurt van camping Saint Louis

De tussen zee en bergen gelegen camping Saint Louis laat u kennismaken met alle pareltjes van de Alpes-Maritimes! Of het nu wandelend, zwemmend of genietend van een goed glas is: er zijn vele manieren om deze streek te ontdekken! 

Camping Saint Louis
2160 Avenue de la République
06550 La Roquette-sur-Siagne
FRANKRIJK
+33 (0)4 92 19 23 13
Website van de camping

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 43° 35' 21''
Lengtegraad: E 6° 56' 20''
Bereken uw route


Ligging
La Roquette-sur-Siagne, 4.7 km
Luchthaven van Nice, 34 km
Station van Cannes, 12 km
Welkom aan de Côte d’Azur! Ontdek of herontdek tijdens uw campingvakantie deze tot de verbeelding sprekende regio… Zon, Middellandse Zee, kreken en calanques wachten op u!
Tijdens uw campingvakantie aan de Côte d’Azur, moet u zeker een bezoek brengen aan park Marineland !
Tussen de zee en de bergen ligt de Provence met haar ontelbare historische, culturele en culinaire schatten die u een uitzonderlijke vakantie beloven.
Geniet tijdens uw campingvakantie in het zuiden van Frankrijk volop van de zon, de prachtige fijnzandstranden en de schitterende landschappen.
In de buurt van een grote stad en zo dicht bij de zee... De stad La Roquette-sur-Siagne, ware kleine oase van groen, laat zich graag ontdekken! Deze stad die gelegen is tussen de Côte d'Azur en Grasse (de "Stad van de Parfums") is een ideaal compromis voor uw campingvakantie. U verblijft er op slechts 10 kilometer van Cannes en haar stranden, en dicht bij het voorgebergte van de Alpen.
Met haar stoere, de zee trotserende vestingmuren, havens en schitterende stranden heeft de stad Antibes menig toerist, kunstenaar en bezoeker weten te betoveren. Bent u de volgende vakantieganger die hier komt genieten? Profiteer van uw verblijf in Antibes om in uw eigen ritme te genieten van de fantastische stranden van de Côte d’Azur of het kustgebied verder te verkennen: de 25 kilometer aan stranden die de stad rijk is, staan bekend als de mooiste van de streek! U kunt ook een wandeling maken op het kustpad en de mooiste panorama’s vanaf de Cap d’Antibes met zijn vroeg 20ste-eeuwse luxe villa’s of het prachtige uitzicht op de Lérins-eilanden ontdekken. Via het douanepad kunt u helemaal doorlopen tot de vuurtoren van La Garoupe. U zult zien: het is een prachtige wandeling te midden van lucht, land en zee!
Cannes, het mythische oord aan de Côte d’Azur, heeft een wereldwijde reputatie. Ook u zult vallen voor de charme van deze stad! Cannes is niet alleen maar het filmfestival dat elk jaar ontzettend veel filmsterren trekt: het is ook een schitterende baai met prachtige fijnzandstranden, een historisch stadscentrum met goed bewaard gebleven gebouwen en een achterland dat een bezoek meer dan waard is… Zin om het historische hart van Cannes te bezoeken? Ga dan naar de oude wijk Le Suquet met zijn talrijke autovrije straatjes en mediterrane sfeer: op de top van de heuvel hebt u een prachtig uitzicht over heel Cannes. Met een tocht in de “Petit Train de Cannes” kunt u de stad op een heel andere manier en zonder moe te worden verkennen: dit treintje voert u door de hele stad en geeft u bij elke wijk interessante wetenswaardigheden.
Bezoek deze hoofdstad van bloemen en parfums! Het ook wel “Côte d’Azur van het binnenland” genoemde Grasse is een stad waar u tijdens uw vakantie geweest moet zijn! Een stukje ziel van de Provence is hier te vinden! Er gaat niets boven een bezoek aan deze karakteristieke stad, wereldhoofdstad van de parfumindustrie, om iets van de sfeer mee te krijgen van de steden aan de Côte d’Azur.
Er zijn weinig plaatsen die zo tot de verbeelding spreken als het prinsdom Monaco, wereldbekend en dé place to be aan de Cote d’Azur... Geniet voor één dag van het jetset-leven in het prinsdom Monaco, een piepkleine enclave aan de Middellandse Zee... Alles in deze zeer moderne stad, van het Palais des Princes op de Rocher tot het Casino, heeft zijn authentieke geschiedenis, zijn ziel, zijn oorspronkelijke karakter behouden. Wandel door de middeleeuwse straatjes in het historische centrum, naar de Place du Palais, om daar van het weergaloos mooie uitzicht te genieten.
Bezoek Nice, een van de beroemdste steden van de Côte d’Azur! Hier ontdekt u pal aan de Middellandse Zee en op steenworp afstand van Monaco alles wat deze Provençaalse stad zo aantrekkelijk maakt. Nice is verrassend, populair, bruisend en dynamisch: er zijn veel manieren om de hoofdstad van de Côte d’Azur te beschrijven!
×