Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Saint Louis La Roquette-sur-Siagne , Alpes-Maritimes

« Rustige en familiale sfeer vlak bij de stranden van Cannes met een uniek aquapark »

8.4 10 651 scores Recensies

In de buurt van camping Saint Louis

De tussen zee en bergen gelegen camping Saint Louis laat u kennismaken met alle pareltjes van de Alpes-Maritimes! Of het nu wandelend, zwemmend of genietend van een goed glas is: er zijn vele manieren om deze streek te ontdekken! 

Camping Saint Louis
2160 Avenue de la République
06550 La Roquette-sur-Siagne
FRANKRIJK
+33 (0)4 92 19 23 13
Website van de camping

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 43° 35' 21''
Lengtegraad: E 6° 56' 20''
Bereken uw route


Ligging
La Roquette-sur-Siagne, 4.7 km
Luchthaven van Nice, 34 km
Station van Cannes, 12 km
Welkom aan de Côte d’Azur! Ontdek of herontdek tijdens uw campingvakantie deze tot de verbeelding sprekende regio… Zon, Middellandse Zee, kreken en calanques wachten op u!
Tijdens uw campingvakantie aan de Côte d’Azur, moet u zeker een bezoek brengen aan park Marineland !
Tussen de zee en de bergen ligt de Provence met haar ontelbare historische, culturele en culinaire schatten die u een uitzonderlijke vakantie beloven.
Geniet tijdens uw campingvakantie in het zuiden van Frankrijk volop van de zon, de prachtige fijnzandstranden en de schitterende landschappen.
In de buurt van een grote stad en zo dicht bij de zee... De stad La Roquette-sur-Siagne, ware kleine oase van groen, laat zich graag ontdekken!
Met haar stoere, de zee trotserende vestingmuren, havens en schitterende stranden heeft de stad Antibes menig toerist, kunstenaar en bezoeker weten te betoveren. Bent u de volgende vakantieganger die hier komt genieten?
Cannes, het mythische oord aan de Côte d’Azur, heeft een wereldwijde reputatie. Ook u zult vallen voor de charme van deze stad!
Bezoek deze hoofdstad van bloemen en parfums! Het ook wel “Côte d’Azur van het binnenland” genoemde Grasse is een stad waar u tijdens uw vakantie geweest moet zijn!
Er zijn weinig plaatsen die zo tot de verbeelding spreken als het prinsdom Monaco, wereldbekend en dé place to be aan de Cote d’Azur...
Bezoek Nice, een van de beroemdste steden van de Côte d’Azur! Hier ontdekt u pal aan de Middellandse Zee en op steenworp afstand van Monaco alles wat deze Provençaalse stad zo aantrekkelijk maakt.

Onze partners

bravofly

Reserveer uw vlucht : bravofly

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler