Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Sant Pol Sant Feliu de Guixols , Costa Brava

« Een camping op menselijke maat, volledig landschappelijk aangelegd, op 350 m van de stranden van de Costa Brava »

8.8 10 231 scores Recensies

De evenementen in de buurt van het Yelloh! Village Sant Pol

De Trailwalker, Sant Jordi of het stadsfeest van Sant Feliu de Guíxols… Doe ontdekking na ontdekking tijdens uw campingvakantie en bezoek de vele evenementen in de buurt van uw Yelloh! Village. Ultieme momenten om met al uw dierbaren aan de Costa Brava te delen…

Ontdek tijdens uw vakantie aan de Costa Brava het Festival van Peralada dat tijdens de maanden juli en augustus op het schitterende domein van het kasteel van Peralada plaatsvindt!
Bezoek tijdens uw vakantie aan de Costa Brava het festival ‘Portalblau de L’Escala’, een evenement dat uw zomeravonden extra schwung geeft!
Ontdek het feest van Sant Jordi, een culturele en romantische dag die uw campingvakantie heel bijzonder maakt.
Houdt u van loopwedstrijden? Bent u dol op prachtige landschappen? Zit kamperen u in het bloed? Dan is de Oxfam-Intermon Trailwalker helemaal uw ding! Neem deel aan dit ongelooflijke avontuur…
Houdt u van bloemen dan moet u tijdens uw campingvakantie beslist een kijkje nemen op ‘Temps de Flors’, een schitterend bloemenfestival in Girona.

Feest van Sant Feliu de Guíxols

Elke zomer is het charmante Catalaanse stadje Sant Feliu de Guíxols aan het feest en daar beleeft de hele familie plezier aan. Tussen de laatste week van juli en de eerste week van augustus staan er heel wat festiviteiten op het programma: concerten, opvoeringen, tentoonstellingen, vuurwerk, gastronomische degustaties… Beleef onvergetelijke momenten tijdens uw vakantie aan de Costa Brava bij Yelloh! Village Sant Pol.

 

Voor meer informatie: visitguixols.com

Gastronomische Campagne van de Vette Vis

De gastronomische campagne van de vette vis vindt plaats van mei tot juni. Een topevenement aan de Costa Brava dat u tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Sant Pol zeker niet mag missen. Er staat heel wat leuks op het programma: vangst van lokale vette vis (sardines, ansjovis, makreel...) en degustatie van tapas in typische restaurantjes. Alles draait hier rond de producten uit de zee en het resultaat is een heerlijke mix van traditie en emotie. Schitterend gewoon!

 

Voor meer informatie: visitguixols.com