Camping Yelloh! en Champagne Eclaron , Haute-Marne

« Te midden van meren en bossen, in een unieke omgeving aan de oever van het meer van Der »

8.1 10 454 scores Recensies

En Champagne: gezinscamping kinderen en tieners

Uw kinderen zullen dol zijn op de gevarieerde activiteiten, zowel sportief als creatief, aangeboden door de kinderclubs! De zeilclubs rondom het meer van Der, de midgetgolfbaan en de opblaaskastelen zullen het uw kinderen moeilijk maken om te kiezen. 

Club Kids: 5-7 jaar

Het hele seizoen

Sport, artistieke activiteiten, nieuwe dingen leren... Het hele gezin vindt wel een favoriete activiteit tijdens uw verblijf in Yelloh! Village En Champagne!

  • handenarbeid
  • make-up
  • voorbereiding van de show aan het einde van de week

Club Juniors: 8-12 jaar

Het hele seizoen

Het animatieteam van de camping organiseert animaties en activiteiten waar uw kinderen graag aan mee willen doen.

  • dansen
  • theater
  • sporttoernooien
  • handenarbeid

Aangepaste voorzieningen

We hebben een peuterbad voorzien, zodat de kleintjes zich in alle veiligheid kunnen verfrissen. Op de camping vind je ook een speeltuin voor je kinderen.

De miniclub

Een kinderclub onder begeleiding van onze competente animatoren is het hele seizoen geopend van maandag tot vrijdag en dat vier uur per dag. Er wordt gevarieerde animatie voorgesteld: manuele, creatieve en sportieve activiteiten in het kader van een themaweek (Farwest, circus, ...) die wordt afgesloten met een spektakel op vrijdagavond. De club verwelkomt kinderen van 5 tot 12 jaar.

De activiteiten buiten de camping

Rond het Lac du Der worden tal van activiteiten aangeboden voor de kinderen: zeilclubs, een midgetgolf, opblaasstructuren en themapicknicks.

Openingstijden van de kinderclubs

De kinderclubs zijn het hele seizoen geopend :

  • 6d/7, 2u/dag

De dag van Éline, 8 jaar

9u
Eline wordt rustig wakker door het gezang van de vele vogels rond het Lac du Der. Haar vader is een chocoladebrood gaan halen bij de kruidenier op de camping. Een goed begin van een goed gevulde dag.

10u
Eline en haar vriendinnen gaan allemaal naar de Yelloh! Kids. Op het programma van deze voormiddag staat: een houten nestkastje timmeren. Hamers in de aanslag!

14u
Na de barbecue van 's middags gaan Eline en haar ouders naar het zwembad voor een sporttoernooi tussen families. Ze gaan proberen hun buren te verslaan. Op het programma: waterpolo, beachvolleybal, zaklopen, ...

18u
Even ontspannen op het terras van de bar. Eline oefent nog wat voor het spektakel dat ze vanavond zal brengen samen met al haar vriendjes van de Yelloh! Kids.

20u
Vanavond zijn het "Mosselen met frietjes" in het restaurant en Eline en haar vriendjes brengen hun spektakel. Haar ouders zijn zo trots.

21u
Rick komt op het podium voor zijn erg geanimeerde muzikale spektakel en Eline leeft zich uit op de dansvloer.

×