Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Yelloh! en Champagne Eclaron , Haute-Marne

« Te midden van meren en bossen, in een unieke omgeving aan de oever van het meer van Der »

8.1 10 454 scores Recensies

Yelloh! en Champagne: animatie, sport en activiteiten

In het hart van een bos, aan de oever van het meer van Der, passen de activiteiten die de camping Yelloh! En Champagne biedt zich aan alle wensen aan: watersporten voor de liefhebbers van spanning en sensatie, wandelingen of fietstochten voor de natuurliefhebbers en teamsporten dankzij de vele voorzieningen op de camping.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Yogalessen
Gym / stretching / aërobics / fitness
Vissen
Speelzaal
Collectieve sporten
Petanquebaan
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Casino
Windsurflessen
Zeillessen
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony
Paintball
Pretpark
Avonturenpark
Ruitercentrum
Watersportclub

De fiets is koning

Via het fietspad dat vertrekt vanaf de camping kunt u in alle veiligheid helemaal rond het meer fietsen over een parcours van 36 km. Om dit een beetje gemakkelijker te maken verhuren wij ook fietsen. Wie wat avontuurlijker is aangelegd kan via een nieuw stuk fietspad helemaal naar de stad Troyes. De afstand heen en terug bedraagt ongeveer 150 km.

Observatieposten van het Lac du Der

Aan de oevers van het meer staan observatoria ter beschikking van het publiek. Het is heel gemakkelijk om de trekvogels te observeren, en in het bijzonder de kraanvogels dankzij de specifieke voorzieningen. Vanuit de observatieposten of tijdens een wandeling langs het ontdekkingspad, ontdek je een uniek spektakel. De beschermde natuurlijke omgeving van het Lac du Der herbergt meer dan 270 vogelsoorten waaronder de kraanvogel die zijn nest heeft op ongeveer 300 m van de camping.

Watersporten aan het Lac du Der

Met zijn lengte van 10 km en meer dan 77 km oevers is het Lac du Der een grote wateroppervlakte waar je je kan overgeven aan de geneugten van het watersporten. Zeilen, catamaranzeilen, windsurfen, kanovaren, roeien: de liefhebbers zullen in de wolken zijn. Bovendien zijn meer dan 600 voorbehouden voor motorboten en waterscooters.

Musée du Pays du Der

Vlakbij het Lac du Der ligt dit nieuwe museum dat als het ware het geheugen vormt van het erfgoed van het Pays du Der. Te midden van het groen en in alle rust kunt u hier samen met uw gezin kennis komen maken met de oude ambachten, de kunsten en tradities van verdwenen dorpen, met het Maison de la nature en zijn tuinen, met de Pigeonnier en de broodoven, met de drinkplaats van de smid, ...

Uw avonden

Geniet ’s avonds tijdens uw verblijf in Yelloh! Village en Champagne van het gevarieerde animatieprogramma: goochelaars, themadiners, lottotrekking, karaoke, muzikale optredens… Er is voor elk wat wils, niet te vergeten de kindershows!

Sportliefhebbers kunnen de grote sportevenementen live volgen op het grote scherm!

×