•  
  •  

Ontdek welke avondanimatie er plaatsvindt op de Yelloh! Village campings

_

Het nachtleven in een Yelloh! Village

Wanneer de dag ten einde loopt, ontwaakt het centrale plein van het dorp! Dan is het ogenblik aangebroken om plaats te nemen aan een tafel, in de bar, of vóór het podium, om te genieten van het spektakel! Iedereen komt er aan zijn trekken: er zijn muzikale optredens, echte levende schilderijen, cabaretavonden, revues, karaoke, dansspektakels met uitgedachte choreografieën ... Iedere avond kunt u uit de bol gaan!
 

 ‘s Avonds fonkelen er duizenden lichtjes op de Yelloh! Village campings: onder de zomerse sterrenhemel zal u de ogen zien schitteren van groot en klein. U vertrekt naar huis met onvergetelijke souvenirs en prachtige foto's.

Animatie het hele seizoen door voor campings clubs

Zowel in het hoog- als laagseizoen zorgt Yelloh! Village voor animatie op de camping om uw vakantie op te vrolijken. Zowel in april als in juli krijgen uw vakantieavonden een zomerse tint dankzij de vele animatie en talrijke spektakels. De miniclub is open voor uw kinderen zodat hun dag reeds gevuld is. Dit biedt ook u de mogelijkheid om volop te genieten van de verschillende aangeboden activiteiten.
Uw vakantiedagen en -avonden zullen gevuld zijn met allerlei activiteiten, recreatie en plezier, in welke periode u ook uw verblijf bij Yelloh! plant.

Avondanimatievarieert al naargelang het seizoen.

Een avond in een circus

Avond Michael Jackson

Laatst bezochte campings
×