Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Aloha Attitude in Bretagne

Aloha Attitude nodigt u uit om in Bretagne diverse boardsporten te ontdekken. Profiteer van uw campingvakantie om deel te nemen aan een unieke sportieve happening in Frankrijk!

Houdt u wel van een sportieve uitdaging tijdens uw vakantie? Dan wordt u vast een fan van Aloha Attitude, een spectaculair event dat even opmerkelijk als intens is en dat plaatsvindt in Brest. Dit jaar nemen de grootste namen uit de Franse en internationale wereld van de boardsporten het tegen elkaar op in deze fenomenale wedstrijd. Om zich tot koning of koningin van de golven te mogen kronen, leveren deze riders een verbeten strijd op het Bretonse water. Het belooft opnieuw een spannende week te worden!

 

Niet minder dan 4 sportdisciplines komen hier aan bod: surfen, windsurfen, kitesurfen en stand-up paddle. De Bretonse golven vormen het decor waarin de sporters zich aan technische sprongen en allerhande luchtfiguren wagen. Op het programma staan verder nog diverse animatieactiviteiten, demonstraties, signeersessies … aan alles is gedacht om iedereen de tijd van zijn leven te bezorgen! Mis deze unieke happening in geen geval, zodat u aan uw vakantie met familie of vrienden bij Yelloh! Village onvergetelijke herinneringen overhoudt.

 

www.aloha-attitude.fr

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×