De Eiffage-hardloopwedstrijd op het viaduct van Millau

Zijn er sportliefhebbers onder ons? Ja? Dan zullen wij u hier een sportevenement voorstellen! Een wedstrijd, en niet zomaar een wedstrijd!

Op uw plaatsen! Klaar? Start! De wedstrijd is begonnen, bent u een van de hardlopers? Een spannende wedstrijd vindt plaats op het viaduct boven Millau en het prachtige dal van de Tarn. Het is 22 mei 2022 en vele amateurs of ervaren sporters zijn begonnen aan 23,7 km puur genieten. De Eiffage-wedstrijd is in een paar jaar tijd een mythische, originele en buitengewone hardloopwedstrijd geworden. U wordt overvallen door een uitzonderlijk gevoel van vrijheid, het gevoel dat u hoog boven de wolken vliegt. Een wedstrijd op 270 m hoogte, dat doet u niet elke dag!

 

Wij richten ons nu tot de mensen die niet aan het evenement deelnemen: kom toch met ons mee! Het hele weekend lang zullen de stad Millau en zijn bewoners u 2 uitzonderlijke dagen laten meebeleven. U mag dit echt niet missen! Ter plaatse vindt u concerten en muziek, markten, voorstellingen en zelfs een kinderspeelplaats. Wij verwachten u dus!

 

www.course-eiffage-viaducdemillau.org/

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×