Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

De Floraliën van Nantes in de Loire-Atlantique

In de Loire-Atlantique nodigt Nantes u uit op de grootste bloemententoonstelling van Frankrijk: de Floraliën van Nantes. Neem tijdens uw campingvakantie een kijkje op dit fleurige evenement.

Tijdens uw verblijf in de Loire-Atlantique worden uw zintuigen verwend op een 12 dagen durend evenement dat internationale uitstraling geniet. Sinds 1956 wordt het slechts om de 5 jaar georganiseerd dus … boft u even dat u er dit jaar op campingvakantie bent! Laat dit buitenkansje niet aan uw neus voorbijgaan en neem een kijkje in het ‘Parc de la Beaujoire’ in Nantes dat gedurende enkele dagen tot een magnifieke tuin wordt omgetoverd. De 7 paviljoenen verrassen de bezoekers met telkens een andere sfeer, andere kleuren en andere aroma’s. Geniet met familie of vrienden van deze weelderige bloemenpracht en laat u door duizend-en-één bedwelmende bloemengeuren verleiden.

 

Meer dan 200 exposanten, professionals en bloemenliefhebbers werken mee aan de Floraliën. Artiesten uit heel Frankrijk en van overal ter wereld zetten hun beste beentje voor om met bloemen en planten een schitterend spektakel te bouwen. Kuier door de lanen en geniet van een onvergetelijke reis langsheen kunstzinnige borders, originele installaties, fabelachtige shows … u komt ogen te kort! Elke editie krijgt een ander thema. Het thema voor 2019 houden we nog even geheim. U ontdekt het ter plaatse wel! Hebben we u nu nieuwsgierig gemaakt?

 

Afspraak in Nantes van 8 tot 19 mei.

 

 

comite-des-floralies.com

×