Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

De Transbaie de la Baie de Somme

Wist u dit? Vlak bij uw camping vindt een sportevenement plaats. Hoe het heet? De Transbaie de la Baie de Somme. Daar wordt u nieuwsgierig van, of niet? Kom mee, dan vertellen we u er meer over.

Ah daar bent u, u wilt vast weten wat u van de Transbaie kunt verwachten, hier gaan we! Het is DE hardloopwedstrijd die u tijdens uw vakantie in de Sommebaai niet mag missen. Sinds 1989 is de Transbaie een uitzonderlijke, unieke wedstrijd door een van de mooiste landschappen van Frankrijk: de Sommebaai. Dit populaire, feestelijke evenement laat u charmante landschappen ontdekken en een aangenaam moment doorbrengen met uw dierbaren. 

Makkelijk, denkt u? Niet echt! Het terrein is vlak, maar er zijn vele obstakels: zacht zand, slib en zelfs de oversteek van het stroompje Saint-Valéry zullen u heel wat te stellen geven. En dat is niet alles, daar komt nog een echte uitdaging bij! De Sommebaai oversteken voordat het weer vloed wordt! Ziet u wel dat het niet zo makkelijk is? Sport en gezelligheid zijn de sleutelwoorden op deze dag.

Schrijf u zo snel mogelijk in om aan dit evenement deel te nemen, want het aantal plaatsen is beperkt. Doe uw sportschoenen aan en kom samen met ons 17 km hardlopen op 6 september 2020. 

 

 

www.transbaie.com

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×