Festival du Bout du Monde in Bretagne

Een bezoekje aan het Festival du Bout du Monde is een must tijdens uw campingvakantie in Bretagne. Dit knallende muziekfestival tegen een prachtige achtergrond zal zowel jong als oud aan het dansen krijgen.

Als u één muziekfestival niet mag missen tijdens uw vakantie in Bretagne, dan is het wel het Festival du Bout du Monde! Drie dagen lang geven talloze muzikanten uit uiteenlopende genres present. Dat resulteert in een onvergetelijk spektakel dat elk jaar opnieuw tienduizenden toeschouwers weet te lokken. Met zijn muzikale mix van gerenommeerde artiesten en aanstormend talent is dit festival een niet te missen unicum in Frankrijk.

 

Het festival vindt plaats op het schiereiland Crozon en zal u tijdens uw vakantie in de Finistère aan het dansen en zingen zetten. Pal in het hart van het Regionaal Natuurpark Armorique, en op een steenworp van de zee, ziet u in een schitterend kader uw lievelingsartiesten aan het werk: Baloji, Ziggy Marley, Kimberose, Fatoumata Diawara, Jenny & the Mexicats, noem maar op. Kom samen met uw familie of vrienden in een hartelijke sfeer wiegen op het ritme van de klanken uit de hele wereld. Waarop wacht u nog om kaartjes te kopen?

 

In 2022 vindt het festival plaats op 5, 6 en 7 augustus.

 

www.festivalduboutdumonde.com

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×