Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Filmfestival van Douarnenez

Breng tijdens uw verblijf in Bretagne met familie of vrienden een bezoek aan het Filmfestival van Douarnenez. Aandacht voor vergeten volkeren en festiviteiten gaan er wonderwel samen.

Sinds 1978 vindt in de Finistère een evenement met internationale faam plaats dat u tijdens uw campingvakantie in geen geval mag missen: het Filmfestival van Douarnenez. Minderheden en verdrukte volkeren die dag na dag strijd moeten leveren voor hun rechten, staan centraal op dit filmevent.

 

Cultuur, taal en identiteit zijn dan ook de voornaamste thema’s op dit Bretonse festival dat samenleven en gezelligheid hoog in het vaandel draagt. Wat mag u verwachten? Documentaires, fictie, blockbusters, auteurscinema, maar ook debatten en gesprekken op het scherp van de snee ... Dit festival is een heuse les in menselijkheid!

 

Ondanks het engagement waar het festival bekend om staat, blijft dit zomerse topevent van Douarnenez ontegensprekelijk ook een groot feest. Tussen twee voorstellingen in kunt u een van de vele concerten meepikken die traditionele muziekgroepen en moderne bands brengen. Geniet ook van de heerlijke gerechten uit de diverse landen die op het festival te gast zijn. Laat dit prachtige avontuur niet aan uw neus voorbijgaan!

 

In 2019 vindt het festival plaats van 17 tot 24 augustus.

 

www.festival-douarnenez.com

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×