Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

De FISE Xperience Series in Canet-en-Roussillon

FISE Xperience Series laat u in Canet-en-Roussillon een extreme vakantie beleven. Probeer deze extremesportcompetitie vooral niet te missen!

Een sportieve sfeer tijdens uw campingvakantie! Op 5, 6 en 7 juni staat de FISE Xperience Series in Canet-en-Roussillon garant voor een onvergetelijke ervaring in een zinderende sfeer pal aan zee. FISE staat voor Festival International des Sports Extrêmes en draait helemaal om de extreme sporten. Elk jaar komen de Franse en internationale toppers naar Canet-en-Roussillon afgezakt om er twee dagen lang halsbrekende toeren uit te halen!

 

BMX, freestyle biken, roller, skateboard, steppen … Tijdens dit gratis festival ontdekt, of herontdekt, u al die sportdisciplines die al net zo extreem als fascinerend zijn. Het hele weekend lang kunt u wedstrijden, demonstraties, shows, initiaties en tal van andere activiteiten bijwonen. Ga op in de massa en schitter aan de zijde van deze internationale atleten. Beleef samen met uw familie of vrienden bijzondere momenten onder de warme mediterrane zon.

 

www.fise.fr

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×