Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

De Grand Prix Formule 1 van Frankrijk in Le Castelet

Houdt u van Formule 1? Mis dan in geen geval de Grand Prix van Frankrijk en vergast uw hele familie op een flinke portie spanning en sensatie tijdens uw campingvakantie!

Klaar voor een fikse adrenalinestoot? Ontdek met familie of vrienden de Grand Prix Formule 1 van Frankrijk in Le Castelet. Hier draait alles rond de topklasse van de autosport, waar groot en klein het  grootste plezier aan beleeft. Sinds 1971 zet deze beroemde competitie de hele autowereld in rep en roer en kunnen de kijkers altijd rekenen op spectaculaire races. Geniet van de ronkende motoren op het Circuit Paul Ricard en laat de adrenaline stromen!

 

Op het programma tijdens dit buitengewone weekend: 90.000 vierkante meter asfalt, 5,8 kilometer pure snelheid met uitschieters tot 340 km/uur, indrukwekkende bochten, spectaculaire rechte lijnen…. Op dit circuit, één van de langste ter wereld, strijden de allergrootste coureurs uit de meest gerenommeerde renstallen met elkaar om de overwinning. Wacht niet langer en reserveer nu al uw tickets zodat u niets hoeft te missen van hun bloedstollende sportieve exploten. Deze vakantie bij Yelloh! Village wordt echt een sensationele ervaring…

 

In 2021 wordt de Grand Prix Formule 1 van Frankrijk gereden van 25 tot 27 juni.

 

Voor meer informatie: gpfrance.com

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×