Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Het Kiwi Surf Festival in Biscarrosse

Profiteer van uw campingvakantie om de beste surfers uit de hele wereld aan te moedigen op het Kiwi Surf Festival. Op het programma staan sportwedstrijden, muzikale optredens en animatie aan de Atlantische kust. Heel wat om naar uit te kijken dus!

Houdt u van surfen – het maakt niet uit of u er goed in bent dan wel gewoon nieuwsgierig –, dan moet u tijdens uw campingvakantie in het zuidwesten van Frankrijk beslist een kijkje gaan nemen op het Kiwi Surf Festival. Elk jaar komen de beste surfers uit de hele wereld op dit internationale festival af om zich met elkaar te meten in een aantal bijzondere disciplines. Zo is er een kwalificatiewedstrijd voor het wereldkampioenschap tandemsurfen – duo’s die halsbrekende figuren uitvoeren op een surfplank – , en het Frans kampioenschap longboarden en stand-up paddle… U gelooft niet wat u ziet!

 

Op één van de fijnzandstranden van Biscarrosse kunt u in een feestelijke en gezellige sfeer de allerbeste atleten in hun respectieve disciplines aanmoedigen. Een weekend lang vinden er allerhande festiviteiten plaats die de hele familie onderdompelen in de wereld en de cultuur van het surfen. Sportwedstrijden, competities, strandoptredens, lekker eten, animatie… Er valt heel wat te ontdekken over deze boeiende discipline en één ding staat nu al vast: u gaat een sportieve vakantie tegemoet!

 

In 2020 vindt het Kiwi Surf Festival plaats op 25 en 26 juli.

 

www.tourismelandes.com

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×