•  
  •  

Rally van Monte Carlo in Gap

Bent u een autoliefhebber of zijn autoraces echt uw passie? Maak de rally van Monte Carlo van dichtbij mee tijdens uw campingvakantie. Een sensationele ervaring voor klein en groot! Laat de motoren maar brullen …

Klaar voor de grote kick? Bereid u voor op een sensationele belevenis met familie of vrienden tijdens de rally van Monte Carlo in Gap. Hier ziet u de autosport op zijn mooist. Toen de wedstrijd in 1911 voor het eerst werd gereden, moesten de deelnemers vanuit hun land van herkomst naar Monte Carlo rijden, zonder de snelheidslimiet van 25 km per uur te overschrijden. Toch wel een verschil met vandaag! De beroemde wedstrijd houdt echter nog steeds de hele automobielwereld in zijn ban en biedt een schitterend schouwspel dat het midden houdt tussen traditie en innovatie.

 

Bent u een fervent liefhebber van autoracen of wilt u het gewoon een keertje gezien hebben? In beide gevallen is dit een gedroomde gelegenheid om samen met uw familie een buitengewoon spektakel bij te wonen en fantastische momenten te beleven. Wat staat er op het programma tijdens deze 6 uitzonderlijke dagen? 17 klassementsproeven, 60 kilometer nachtproeven, topsnelheden van meer dan 200 km per uur, indrukwekkend bochtenwerk in de bergen, sneeuwparcoursen … Terwijl de allergrootste rallyrijders voor de overwinning strijden, geniet u van hun sensationele sportieve exploten.

 

De rally van Monte Carlo 2019 vindt plaats van 24 tot 27 januari. Zorg dat u erbij bent en maak van uw verblijf bij Yelloh! Village een onvergetelijke ervaring.

 

http://acm.mc/edition/rallye-monte-carlo-edition-2019

Geniet van de pure natuur

Meer weten?

Kom intens genieten

Meer weten?

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

Laatst bezochte campings
×