Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Week van de Golf in de Morbihan

Neem met familie of vrienden deel aan de Week van de Golf in de Morbihan, een evenement dat traditie en innovatie verenigt. Op het programma: animatie, muziek, boten … Hier leert u een heel andere kant van Bretagne kennen!

Welk evenement mag u in geen geval missen in Bretagne? De Week van de Golf! Dit eerbetoon aan het Bretonse erfgoed en meer in het bijzonder aan de Golf van Morbihan groeide sinds de eerste editie in 2001 uit tot een tweejaarlijks topevent waar in Bretagne met ongeduld naar uitgekeken wordt. Bent u dit jaar met vakantie in de streek, laat deze kans dan niet liggen! Maar misschien vraagt u zich af waar de Week van de Golf eigenlijk om draait? Naast een internationaal maritiem evenement is dit eigenlijk een feest waarop cultuur en gezelligheid centraal staan. Meer dan 1000 boten in alle soorten en maten zijn hier te bewonderen: jollen, zeil-roeiboten … Bepaald indrukwekkend!

 

Wat staat er op het programma? Dat is niet in enkele woorden uit te leggen maar neemt u van ons aan dat u hier 7 ongelooflijke dagen tegemoet gaat. Dit moet u echt meegemaakt hebben om het te geloven! In de 18 havens in de Golf van Morbihan – waaronder die van Baden – is het een komen en gaan van boten. Zeelui en toeschouwers vermaken zich met de meest diverse activiteiten: degustaties van lokale producten, tentoonstellingen, concerten, muziekoptredens, tochten … Vanaf de oever kunt u ook de kleurrijke choreografie van de ‘vieux gréements’ (oude schepen) bewonderen. Echt uniek! Een nieuwe wereld ontdekken, de sfeer opsnuiven, van de gezelligheid genieten … dat is de Week van de Golf! In 2021 vindt dit evenement plaats van 10 tot 16 juni. Zorg dat u erbij bent!

 

https://www.semainedugolfe.com/

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×