Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Wereldmuziekfestival

Een evenement dat u tijdens uw vakantie zeker niet mag missen? Het Wereldmuziekfestival natuurlijk! Alle liefhebbers van ‘world music’ in Portugal tekenen hiervoor present.

Elk jaar organiseert de stad Sines eind juli een muzikaal topevenement: het Wereldmuziekfestival. Het bestaat al sinds 1999 en is geïnspireerd op Vasco da Gama, de grote ontdekkingsreiziger die hier geboren werd. Het festival wil onze blik op de wereld verruimen. Het brengt zijn publiek in contact met andere culturen en neemt het mee op verre reizen. Het Wereldmuziekfestival is dan ook een echt avontuur, vlak bij de mooiste plekjes van de Atlantische kust.

 

Wat staat er op het programma? U kunt hier dansen op Afrikaanse ritmes, uit de bol gaan met Cubaanse percussie, genieten van Spaanse flamenco en gitaren, luisteren naar krachtige stemmen … Jawel, hier krijgt u muziek van over de hele wereld te horen: folk, jazz, alternatieve muziek, urban, reggae, latin … En dat allemaal in het kasteel van Sines, een buitengewone setting voor dit uitzonderlijke festival met tentoonstellingen, vuurwerk, ontmoetingen met onvergetelijke persoonlijkheden, heerlijke zonsondergangen, muziek, een gezellige en feestelijke sfeer … Jong en oud vindt hier zijn gading! Hebben we u er inmiddels van kunnen overtuigen dat u dit festival in Portugal echt niet mag missen? Dansen maar …

 

en.fmmsines.pt/

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×