Vertrek op vakantie met Yelloh! Village

Vóór u kunt genieten van de zee van rust en welbehagen, van de openlucht en het comfort waar de vakanties bij Yelloh! Village garant voor staan, moet u vaak een traject afleggen, het éne al langer en minder comfortabel dan het andere, en vaak een bron van ergernis en kopzorgen.

Voor Yelloh! Village moet uw vakantie van begin tot einde een rustpunt zijn, zonder ergernissen en gepieker. Om uw vakantie nog beter en mooier te maken, zodat niets deze rust kan verstoren, heeft Yelloh! Village besloten u het leven te vergemakkelijken. Op vakantie vertrekken is niet langer een reden tot zorg!

CarTrawler

U wilt met het vliegtuig, met de trein of gewoonweg zonder uw eigen auto op vakantie? Ook daaraan is gedacht: Yelloh! Village zorgt ervoor dat u kunt profiteren van voordelige prijzen voor huurauto's bij zijn partner CarTrawler.

Ferry boat

De boot nemen om op een eiland te geraken: logischer kan niet. Scheep in aan de Spaanse kust, met uw eigen wagen, en geniet van de reis... Deze tocht met de ferryboot geeft een avontuurlijke toets aan uw vakantie in Menorca, op de Balearen.

×