Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Running op topniveau

In onze serie ‘Bijzonder attente eigenaren’ is hier: ‘Running op topniveau’. Let op: sensatie en sportprestaties op hoog niveau staan u te wachten ...

Sportief of niet ...

Bepaalde mensen schakelen tijdens de vakantie de pauzeknop in nadat ze het hele jaar gesport hebben. Maar anderen willen juist energie kwijt, zelfs op vakantie en hebben elke dag hun dosis dopamine nodig! En dan zijn er nog de mensen die nooit sporten (wel zin in, maar geen tijd voor ...) die besluiten om van de vakantie te profiteren om te beginnen.

Wie u ook bent, we kennen ongelooflijke campingeigenaren die u zin zullen geven in sporten!

… u zult zin krijgen om hard te lopen!

Chantal en Denis, eigenaren van de campings Les Bois du Châtelas en Le Couspeau in de Provençaalse Drôme, zijn niet alleen bijzonder attent voor hun vakantiegangers maar ook enthousiaste marathonlopers. En omdat ze graag delen, nemen ze de meest gemotiveerde mensen mee.

Iedereen trekt zijn runningschoenen aan voor een flitsende beklimming van de Col de la Chaudière. Pas op, u komt adembenemende vergezichten tegen! Onder leiding van deze professionals profiteert u van een mooie, 100% natuurlijke sportsessie, ademt u een goede dosis frisse lucht in en beleeft u leuke momenten. Een runningsessie in de bergen met Chantal et Denis belooft altijd mooie, gedeelde emoties en op de top (na 1047 m hoogteverschil … oef!) een welverdiende snack met streekproducten en een oneindig uitzicht.

En omdat onze sportieve eigenaren ook gedacht hebben aan mensen die niet dol zijn op running, mogen fietsers en wandelaars ook aan het avontuur deelnemen

Neemt u de uitdaging aan?

Reserveer snel op camping Les Bois du Châtelas of Le Couspeau om deze beleving te verwezenlijken. Na de inspanning rust u uit op een cocooning-camping. U komt uitgeput maar gelukkig in uw huuraccommodatie of uw tent terug, met een hoofd vol herinneringen!

Maar pas op, running in de bergen is zo’n sterk gevoel dat u er wel eens verslaafd aan zou kunnen raken!

Een kleine video om Chantal en Denis en hun prachtige streek te leren kennen:

Leef u helemaal uit op camping Les Bois du Châtelas en Le Couspeau :

×