Dit jaar doet u op een andere manier nieuwe energie op bij Yelloh! Village!

Dit jaar wordt familiaal en gezellig! Yelloh! Village past zich aan om u een uitgebreide keuze aan animaties en activiteiten voor te schotelen, en hierbij natuurlijk de gezondheidsmaatregelen te respecteren. Adem de frisse lucht in, profiteer van de groenzones en de natuur, ontdek nieuwe activiteiten, nieuwe belevingen … De barrièregebaren en de gezondheidsmaatregelen veranderen uw gewoontes, maar niet uw vrijetijdsbesteding. Uw vakantie staat in het teken van verrassingen en delen. 

Activiteiten voor de kinderen

De kinderclubs zijn geopend en uw kinderen zullen er blij mee zijn! De activiteiten en animatie zijn aangepast om de barrièregebaren te respecteren.

Op het programma? Schattenjacht, interactieve spelletjes, minidisco at home … Onze animatoren hebben creativiteit en energie te over om uw kinderen een onvergetelijke zomer te laten beleven. 

Activiteiten voor de hele familie

Ook hier passen wij ons aan om u in alle veiligheid te vermaken. Met sport bijvoorbeeld: met z'n tweeën, alleen of zelfs in kleine groepen: de sportfaciliteiten zullen geopend zijn! En zoals altijd zijn er vele activiteiten: pingpong, yoga, mountainbiken, wandeltochten, vissen, stand-up paddle, petanque … Dit is het moment om uw grenzen te verleggen en maximaal te profiteren van activiteiten in de openlucht!

En de sporttoernooien? U zult minstens tot 9 juni moeten wachten om met andere teams te spelen.

Activiteiten 's avonds

Vanaf 19 mei zullen ook de avonden op de camping gezellig zijn, met inachtneming van de barrièregebaren en de social distancing-maatregelen: music-hall, café-theater … met minder toeschouwers maar meer voorstellingen. Dat is een mooi compromis, toch? En dat is niet alles, als u geluk heeft kunnen de animatoren zelfs voor uw deur entertainment brengen, op de paden en de vrije ruimtes!

Dit jaar wordt uw vakantie feestelijk!

Het Yelloh! Team

Het Yelloh! Team staat altijd klaar om u plezier en vrolijkheid te brengen. Zelfs met een mondkapje en op afstand zijn uw favoriete animatoren er klaar voor: op toneel, op de paden, op uw kampeerplaats … entertainen ze u.

Natuurlijk vermijden we lichamelijk contact, een brede glimlach is beter dan een knuffel, een zwaai beter dan een handshake.

Plezier in de natuur

Deze zomer zult u meer dan ooit van de natuur genieten met uw dierbaren, in de frisse lucht.

Al onze campings beschikken over groenzones: paden met bloemen en bomen, botanische tuinen, kinderboerderij, vijvers, meren … Op al deze plekken kunt u (vernieuwd) kennismaken met de natuur en de prachtige omgeving van onze campings. 

 

Natuurlijk heeft elke camping zijn eigen specifieke eigenschappen en kenmerken waarvoor aanpassingen van de gemeenschappelijke regels nodig zijn. Al deze specifieke eigenschappen worden voor elke camping aangegeven in de mobiele app, die u dus moet downloaden om alle details te kennen.

Ontdek de infrastructuren en diensten tijdens uw vakantie: 

En download de mobiele Yelloh! Village-app voor alle informatie over uw verblijf.

×