Geniet dit jaar voluit van onze activiteiten bij Yelloh! Village

Dit jaar belooft de vakantie avontuurlijker dan ooit te worden! Yelloh! Village past zich nogmaals aan om u een ruime keuze aan animaties en activiteiten te bieden, waarbij de laatste gezondheidsadviezen zullen worden gerespecteerd. Onze teams verheugen zich er bij voorbaat op u met een grote glimlach op uw gezicht te verwelkomen op onze campings!

Activiteiten voor de kinderen

Tot groot plezier van uw kinderen zijn de kinderclubs natuurlijk open. En zullen de activiteiten en animaties, mocht de gezondheidssituatie veranderen, opnieuw worden aangepast.

Schattenjacht, interactieve spellen, minidisco at home … Onze animatoren geven hun creativiteit een boost om de kinderen hun allermooiste vakantieherinneringen te bezorgen.

Activiteiten voor de hele familie

Dit jaar blijven we de activiteiten aanpassen aan de laatste ontwikkelingen op gezondheidsgebied. Zeker is dat u hoe dan ook voluit kunt genieten van de programma’s die dit jaar zijn opgezet! Van sportieve, individuele en gemeenschappelijke tot speelse en culturele activiteiten ... Reken op een vol programma, met een flinke dosis gezelligheid.

Activiteiten 's avonds

Uw avonden worden dit seizoen 2022 geanimeerder dan ooit, waarbij we de sanitaire veiligheidsmaatregelen en gezondheidsadviezen in acht nemen. Het programma belooft vol en gevarieerd te worden, met als enige doel: samen feestelijke momenten creëren!

Laat de festiviteiten nu maar beginnen!

Het Yelloh! Team

Het Yelloh! Team, dat altijd overal aanwezig is, bezorgt u plezier en een goed humeur. Uw favoriete animatoren staan te popelen om u te ontmoeten, op het podium, op de campingpaden, op uw kampeerplaats … Om samen heel veel plezier te beleven!

Om te zorgen dat u altijd goed beschermd bent maar tegelijkertijd van de best mogelijke vakantie geniet, blijven de animatoren zich stipt aan de sanitaire veiligheidsmaatregelen houden.

De geneugten van de natuur

Geniet deze zomer samen met uw naasten opnieuw van de natuur, adem de zuivere lucht en doe nieuwe energie op.

Op onze campings zijn groenzones meer dan ooit een van onze prioriteiten: met bloemen en bomen langs de paden, botanische tuinen, kinderboerderij, vijvers, meren … Onze campings doen er alles aan om u karaktervolle omgevingen te bieden, ideaal om tot uzelf te komen.

Natuurlijk heeft elke camping zijn bijzonderheden en onderscheidende kenmerken die aanpassingen aan de algemene regels vereisen. Alle specifieke eigenschappen van een camping kunt u vinden in de mobiele app die u dus moet downloaden om van alle details op de hoogte te zijn.

Ontdek de voorzieningen waarvan u gebruik kunt maken tijdens uw vakantie:

En download de mobiele Yelloh! Village-app om alles te weten te komen over uw verblijf!

×