Camping Alpes-Maritimes

Criteria wissen
Met prachtige stranden, de fraaie Middellandse Zeekust en de hoge pieken van de Alpen, heeft het departement Alpes-Maritimes u enorm veel te bieden!

Campingvakantie Alpes-Maritimes

Dit is absoluut een van de mooiste streken van Frankrijk! De gevarieerde landschappen van de Alpes-Maritimes vormen met de Middellandse Zeekust, de beroemde steden en het ongerepte en bergachtige achterland een eersteklas bestemming voor vakantiegangers! Kom genieten op de vele wandel- en fietspaden: hier vindt u schitterende landschappen met diepe valleien, steile rotswanden en de voor de streek zo typische sfeervolle dorpjes. Meer naar het zuiden kunt u de gerenommeerde badplaatsen en de wereldberoemde steden van de Côte d’Azur verkennen. Cannes, Antibes, Monaco, Nice…  U kunt uw campingvakantie in de Alpes-Maritimes zelfs voortzetten tot in Italië!

Zwemmen of wandelen, steden bezoeken of lekker luieren in de zon: alles is mogelijk tijdens uw campingvakantie in de Alpes-Maritimes. Ontdek de bijzonder gevarieerde landschappen van deze prachtige streek.

 

Camping Alpes-Maritimes

Een vakantie in de Alpes-Maritimes betekent ook een bezoek aan een erfgoedrijke streek waar tradities een belangrijke rol spelen. U kunt er de zo kenmerkende dorpjes met hun heerlijk Provençaalse sfeer bezoeken, zoals Saint-Paul de Vence met zijn kunstwinkeltjes, het hoog op een rots gelegen Gourdon of het middeleeuwse dorp Tourrettes-sur-Loup! Profiteer van uw campingvakantie in de Alpes-Maritimes en neem een paar mooie souvenirs mee naar huis: heerlijke streekproducten en lokale specialiteiten. Parfums uit Grasse, heerlijke wijnen uit de Provence, aardewerk, ambachtskunst uit Le Cannet of werken van lokale kunstenaars uit de kunstzaakjes van Saint-Paul de Vence… De keus is aan u! Geniet met volle teugen van de Zuid-Franse kleuren, geuren en smaken!

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Om te ontdekken
×