Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Charente

Criteria wissen
Breng uw volgende campingvakantie door in het departement Charente. Natuur, architectuur, geschiedenis, … u vindt er werkelijk alles om van een heerlijke vakantie te genieten.

Campingvakantie in de Charente

Verken het departement Charente tijdens uw volgende campingvakantie! Wedden dat u meteen weg bent van Angoulême met zijn kathedraal Saint-Pierre en stripfestival? Ook Cognac, dat wereldwijd bekendheid verwierf met zijn wijngaarden en glooiende landschappen, weet u beslist te bekoren. Er valt echt ontzettend veel te ontdekken in deze toeristische regio in het zuidwesten van Frankrijk. Het maakt niet uit of u de fiets dan wel de wandelschoenen verkiest, overal in de Charente vindt u bewegwijzerde routes die u door de prachtige natuur en architecturale rijkdom van het departement loodsen.

Camping Charente

Laat u verleiden door de charmante dorpjes in de Charente en mis vooral de 4 karaktervolle stadjes met het label – ‘Petites Cités de Caractère’ – niet. Heuse schatkamers zijn het waar u onder meer een twintigtal kastelen kunt vinden. Wil u graag de stroom verkennen waaraan het departement zijn naam dankt, dan kunt u aan boord gaan van een cruiseschip of een kano huren. Watersportactiviteiten en aangelegde stranden tijdens de zomer maken van uw campingvakantie een onvergetelijke ervaring!

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Om te ontdekken
×