•  
  •  

Camping Île-de-France

Criteria wissen
De regio Île-de-France, gelegen in het centrum van Noord-Frankrijk, gaat prat op zijn rijke cultuur en natuur. Ontdek deze regio met zijn 1001 schatten!

Campingvakantie Île-de-France

Parijs, Yvelines, Essonne, Val-d’Oise, Seine-et-Marne, Hauts-de-Seine, Seine-Saint-Denis en Val-de-Marne: de 8 departementen van de schitterende regio Île-de-France heten u hartelijk welkom! Wat deze streek zo bijzonder maakt? Hier klopt het historisch hart van Frankrijk en de hele regio draait om Parijs, de hoofdstad van het land die wereldwijd beroemd is. De befaamde Lichtstad met haar buitengewone erfgoed, bijzondere architectuur, culturele hotspots en talloze musea voert u mee op een verrassende reis doorheen verschillende tijdperken. Een aantal bezienswaardigheden mag u uiteraard niet missen: het Louvre, het Centre Pompidou, het Picasso-museum, het Musée d’Orsay … Maar Parijs heeft nog veel meer te bieden! Beklim de trappen van de verbluffende Eiffeltoren, flaneer over de beroemde Champs-Elysées, ontdek de Arc de Triomphe … Van een bijzondere vakantie gesproken! En dat is nog niet alles want de regio Île-de-France telt naast Parijs nog 7 andere departementen met de meest diverse landschappen en historische monumenten. Wat zou u ervan denken om tijdens uw vakantie een stukje van deze regio te verkennen?

Camping Île-de-France

De regio Île-de-France houdt nog meer troeven achter de hand. Wat dacht u van de fantastische kastelen en regionale parken in de Val-d’Oise? Ecouen met zijn renaissance-erfgoed, Auvers-sur-Oise waar impressionisten thuis waren, L’Isle-Adam dat het label ‘Plus Beaux Détours de France’ kreeg … Wanneer u al deze dorpen en hun kastelen bezoekt, reist u als het ware terug in de tijd. Hebt u er graag een streepje natuur bij? Het is heerlijk wandelen in de talloze kasteeltuinen en bossen van deze regio. Om helemaal op adem te komen, moet u in het Regionaal Natuurpark Vexin français zijn. Indrukwekkend mooi! Doet de naam ‘Seine-et-Marne’ een belletje rinkelen? Uiteraard, want daar ligt Disneyland Parijs! Breng met familie of vrienden een dagje door in dit feeërieke themapark. Een buitenkans voor klein en groot! En wat met de culinaire geneugten? Zoetekauwen zijn in de zevende hemel bij het proeven van de Paris-Brest, de Saint-Honoré of de beroemde Franse croissants. Ook wijnliefhebbers worden verwend met bijvoorbeeld een glaasje Clos Montmartre. U merkt het zelf wel: de regio Île-de-France is een ware schatkamer voor vakantiegangers. Dat wordt royaal genieten!

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Val-d’Oise

Om te ontdekken
Laatst bezochte campings
×